Atacuri DEMENTE la Antena 3 la adresa lui Timmermans și a ambasadorilor UE!

Atacuri DEMENTE la Antena 3 la adresa lui Timmermans și a ambasadorilor UE!

Timmermans și ambasadorii UE, înjurati cu furie la Antena 3: „Cine se crede Timmermans să monitorizeze ce fac aleșii poporului român?” Declarațiile lui Frans Timmermans, în urma întâlnirilor cu reprezentanții statului român, au stârnit furie la Antena 3. Propagandistii lui Voiculescu au folosit un limbaj foarte violent.

Răzvan Savaliuc(patronul Luju) a declarat ca Timmermans trateaza Romania ca pe o „colonie” si ca ambasadorii tarilor din UE sunt o „haita de oameni de afaceri verosi”.

 „Ati vazut la bilantul DNA, toti ambasadorii erau ca o haita de oameni de afaceri verosi, bucurosi ca nu li se fac dosare penale pentru afacerile din Romania. Timmermans ne trateaza ca pe o colonie, la el in tara n-ar avea curaj sa faca asa ceva. Cine se crede Timmermans sa monitorizeze ce fac alesii poporului roman? Ia sa faca asa ceva la el in Olanda, sa vezi cum il ia presa la trei pazeste”, a declarat Savaliuc.

Marius Pieleanu a intervenit dupa Savaliuc si le-a cerut lui Tariceanu si Dragnea, catalogati ca „barbati politici”, sa faca ordine cu justitia, asa cum au promis in campania electorala.

Timmermans a mentionat, joi, intr-o conferinta de presa, atacurile din mass-media la adresa justitiei.

„Atacarea justitiei in mass-media, in declaratiile publice poate conduce la impresia in randul populatiei ca justitia este slabita. Respectul pentru justitie, pentru legislativ sunt necesare pentru a ajunge in momentul in care putem considera ca putem incheia MCV-ul. Am simtit din toate partile dorinta ca MCV-ul sa fie ridicat cat mai repede. Doamna prim-ministru si-a exprimat dorinta ca MCV sa fie ridicat chiar inainte de preluarea presedintiei UE de catre Romania. Este posibil doar daca constatam ca toate solicitarile Comisiei Europene au fost respectate. Noi nu avem un termen limita. Exista o dorinta ca MCV-ul sa fie ridicat pana la finalul acestui an, dar asta se va intampla doar daca sunt respectate cerintele Comisiei Europene”, a spus Timmermans.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...