Audiere-BOMBĂ la DNA în Dosarul Dragnea/TelDrum!

Audiere-BOMBĂ la DNA în Dosarul Dragnea/TelDrum!

Audiere-bombă la DNA în Dosarul Dragnea/TelDrum! Luni dimineaţă, la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a ajuns fostul preşedinte al ANAF din perioada 2012-2016, Gelu Diaconu. Acesta este audiat în calitate de martor, în dosarul Tel Drum.

Audierea lui Gelu Diaconu la DNA a durat aproape două ore și vine în contextul în care în urmă cu mai bine de o săptămână, fostul șef al ANAF scria pe Facebook că Liviu Dragnea ar fi cerut informații despre „situația fiscală” a Tel Drum.

La plecare, fostul șef al Fiscului a dat prea puține detalii jurnaliștilor, spunând doar că le-a spus procurorilor ceea ce știe, iar multe informații le-a aflat chiar din spațiul public. 

„Am spus anumite aspecte pe care, evident, nu am cum să vi le relatez. Nu consider că este o declarație care să afecteze sau...Au fost niște acuzații publice, pe care nu are cum să le...V-am spus cât am putut să vă spun”, a spus avocata lui Gelu Diaconu, la ieșire de la DNA.

 Cine va spus asta? Verificați-vă sursele. Nu știu nimic. Despre Tel Drum știu exact ceea ce știți și dumneavoastră. Sunt informații publice, nimic special. Referitor la faptul că Liviu Dragnea s-ar fi interesat sau nu la ANAF, când eram șef al instituției, nu pot spune acum. O pot spune în alt cadru”, a spus și Gelu Diaconu.

În ultima perioadă, Gelu Diaconu a făcut mai multe referiri, în postări pe Facebook, la legăturile lui Liviu Dragnea cu firma Tel Drum.

Pe 10 martie, Gelu Diaconu a scris pe Facebook că Dragnea se interesa direct de situația fiscală a Tel Drum:


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...