Băsescu: Cetățenii Republicii Moldova, prin votul lor, au dat o amânare parcursului european al țării

Băsescu: Cetățenii Republicii Moldova, prin votul lor, au dat o amânare parcursului european al țării

Președintele PMP, Traian Băsescu, afirmă că cetățenii moldoveni, prin votul lor, au dat 'o amânare' parcursului european al Republicii Moldova.

"Îmi pare rău Maia Sandu, nu atât pentru tine, pentru că oamenii politici nu stârnesc niciodată compasiune, dar îmi pare tare rău că cetățenii Republicii Moldova, prin votul lor, au dat o amânare parcursului european al țării. Oricum, eu voi continua să susțin parcursul european și drumul către UNIREA cu România al țării din stânga Prutului", a scris Băsescu, duminică seară, pe Facebook.

Conform primelor rezultate parțiale date publicității de către Comisia Electorală Centrală, după numărarea a 95,05% din voturi, candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon, conduce în cursa electorală pentru președinție cu 55,48% din voturi.

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a obținut 44,52% din voturi.

Fostul președinte Traian Băsescu a votat duminică în turul al doilea al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova, la secția deschisă la Ambasada acestei țări la București.

"Sunt cetățean al Republicii Moldova. Am votat pentru candidatul care în toată campania a susținut că va menține drumul european al Republicii Moldova și apropierea față de România", a spus Băsescu, la ieșirea de la urne .

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…