Băsescu: Tudorel Toader, Dragnea şi Tăriceanu se ocupă de punerea sub control a justiţiei în folosul lor

Băsescu: Tudorel Toader, Dragnea şi Tăriceanu se ocupă de punerea sub control a justiţiei în folosul lor

Senatorul PMP Traian Băsescu declară că statul de drept este în pericol major, deoarece, în opinia sa Tudorel Toader, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu se ocupă de punerea sub control a justiţiei, prin ordonanţe de urgenţă.

"Orice om normal cu respect pentru statul de drept ar spune că prioritatea pentru Ministrul Justiţiei şi majoritatea PSD-ALDE în justiţie este corectarea celor peste 100 articole constatate de către CCR a fi neconstituţionale din Codul Penal şi Codul de Procedură Penală. În realitate, Tudorel Toader, Dragnea şi Tăriceanu, în loc să facă o prioritate din corectatea neconstituţionalităţilor din cele două coduri în folosul consolidării statului de drept şi al justiţiabililor, se ocupă de punerea sub control a justiţiei în folosul lor personal şi a partidelor lor, prin ordonanţe de urgenţă", afirmă Băsescu, într-un comentariu postat vineri pe facebook .

Potrivit fostului preşedinte, după ultimele ordonanţe de urgenţă, PSD şi ALDE avându-i în frunte pe Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu şi-au atins obiectivul formulat în sloganul "Nu avem toată puterea până nu avem justiţia".

"Socialişti şi liberali uniţi în gânduri şi simţiri au acum toată puterea. Statul de drept este în pericol major!", conchide Traian Băsescu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa