Bianca, în stare bătută...

Bianca, în stare bătută...

Bianca Drăgușanu (38 de ani) este dispusă să meargă până la capăt și vrea ca fostul soț, Alex Bodi (37 de ani), să plătească pentru violențele repetate la care a supus-o timp de doi ani de zile.

La ora actuală există un dosar pe rol, făcut pe baza unei plângeri penale depuse de Bianca Drăgușanu în urmă cu doar două luni. La dosar există nu mai puțin de patru certificate medico-legale, scoase de blondă în urma bătăilor crunte primite de la fostul soț.

Bianca își caută dreptatea în instanță

Bianca Drăgușanu își caută dreptatea în instanță pentru bătăile repetate încasate timp de doi ani de la fostul său soț, Alex Bodi. După ce a făcut publice imaginile șocante în care apare cu fața desfigurată și tumefiată de la loviturile încasate din partea afaceristului, vedeta a declarat că vrea ca Alex Bodi să plătească pentru violențele și umilințele la care a supus-o.

Bianca a dezvăluit că și-a scos patru certificate medico-legale în urma bătăilor încasate de la Alex Bodi, ultimul datând de acum patru luni. Mai mult, a depus în urmă cu doar două luni și o plângere penală împotriva fostului soț.

“Eu am luat bătaie, în acele poze se vede clar. Există un dosar pentru care cine m-a lovit va plăti. Există persoane și dovezi. Eu pot arăta mesajele cu dublu sens, pe care mi le trimite și acum. Am făcut publice pozele pentru că el a dat acea poză. Doar cu el am vorbit pe Facetime atunci. Fostul meu soț, în timp ce iubita lui face clătite, fuge în spatele casei ca un șoricel să mă sune și să mă certe. Nu se face așa ceva. Bătăile pe care le-am luat au fost timp de doi ani în mod repetat. Pentru asta există lege” , a declarat Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show, de la Antena Stars, scrie click.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Percheziții la clanul interlop Duduianu

2 Pușcărie scrie pe ea! / Un mail trimis de Buzăianu instanței o îngroapă definitiv pe japița lui Băsescu!

3 O dare în gât profi...

4 ULTIMA ORĂ Rusia a început să-și evacueze ambasada de la Kiev și personalul diplomatic din alte orașe ale Ucra…

5 „Dragă Marian, ai 3 ani de școală” / Replica medicului Vasi Rădulescu după ce a fost atacat de Godină