Bihor: Cadavrul unui tânăr de 23 de ani găsit de poliţişti pe şoseaua de centură a Oradei

Bihor: Cadavrul unui tânăr de 23 de ani găsit de poliţişti pe şoseaua de centură a Oradei

Cadavrul unui tânăr în vârstă de aproximativ 23 ani a fost descoperit, joi, de către poliţişti, pe centura Oradea, strada Ogorului, în apropiere de hypermarketul Selgros.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procuror Miriam Mihai, a declarat, pentru AGERPRES, că trupul neînsufleţit al tânărului a fost găsit joi dimineaţă de poliţişti şi se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei exacte a decesului.

"Victima prezintă anumite urme de violenţă la nivelul trunchiului. Se desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de omor", a declarat procurorul Miriam Mihai.

Conform aceleiaşi surse, tânărul a fost identificat şi nu este din Bihor.

Cercetările sunt în derulare "in rem", adică doar pentru faptă, până când medicii legişti vor stabili cauza exactă a decesului şi circumstanţele în care s-a produs.

"Cadavrul tânărului a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Bihor, pentru efectuarea necropsiei", a mai spus purtătorul de cuvânt al Parchetului Bihor. AGERPRES / (A - autor: Eugenia Paşca, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...