BOMBĂ! Bădălău cere Congres extraordinar în PSD! VIDEO

BOMBĂ! Bădălău cere Congres extraordinar în PSD! VIDEO

Niculae Bădălău, numărul doi în partid, pentru Digi24: Un Congres extraordinar ar face bine PSD. Surse din PSD au declarat pentru Comisarul.ro miercuri seară că Dragnea ar putea să-și depună mandatul de președinte la Comitetul Executiv Național de săptămâna viitoare. Declarația lui Bădălău nu face decât să confirme starea explozivă de la vârful PSD. Tot mai mulți dintre baronii fideli lui Dragnea îl acuză pe față de trădare.

Potrivit lui Bădălău, Comitetul Executiv Național al PSD, care urmează să se reunească în curând va decide dacă e nevoie de restructurarea Guvernului Tudose și dacă e nevoie de un congres.

Se discută despre acest subiect în condițiile în care au ieșit la lumină în ultima vreme mai multe lupte pentru putere în interiorul partidului și informații că lideri ai PSD l-ar contesta pe Liviu Dragnea, șeful formațiunii.

Un alt lider PSD, vicepremierul Paul Stănescu, spune, pe de altă parte, că un congres al partidului nu ar fi tocmai o soluție bună și crede că Guvernul Tudose nu ar trebui restructurat.

Dimpotrivă, Bădălău spune că actualul Cabinet, care are în prezent 24 de ministere, ar trebui redus la 16-17 portofolii.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante