BOMBĂ! Îl trage ața? Unde credeți că au lucrat părinții țiitoarei lui Dragnea?

BOMBĂ! Îl trage ața? Unde credeți că au lucrat părinții țiitoarei lui Dragnea?

Îl trage ața? Unde credeți că au lucrat părinții țiitoarei lui Dragnea? Coincidență stranie pentru Liviu Dragnea! Părinții Alexandrei Tănase, țiitoarea cu 25 de ani mai tânără a șefului PSD, au ieșit la pensie... de la Penitenciarul Rahova, anunţă Realitatea Tv.

Cei doi ar fi ieşit la pensie în anul 2016, potrivit surselor Realitatea Tv. Astfel, mama Irinei Tănase ar fi fost asistentă medicală în penitenciar, în timp ce tatăl a fost electrician. Potrivit ultimei declaraţii de avere, cei doar au doar un apartament în Bucureşti şi un autoturism Dacia Logan.

Reamintim că în martie, la Congresul PSD, Liviu Dragnea a fost însoţit de țiitoare, Irina Tănase. Aceasta a stat chiar în primul rând.

Ulterior, Liviu Dragnea a declarat că i-a fost ”drag” că la congresul extraordinar al partidului a fost însoţit de țiitoare, ţinând să precizeze că încă nu a cerut-o în căsătorie, iar inelul pe care aceasta îl purta era doar un cadou de 1 martie.

„Pur şi simplu am decis să fie lângă mine la Congres (țiitoarea – n.r.), fiind conştient (că va atrage atenţia -n.r), că nu trăiesc pe sub pământ. Am văzut că sunt discuţii şi de năşie. Bun, imaginaţia e slobodă, libertatea de exprimare, doamne ajută, domnule, n-am cerut-o încă (în căsătorie – n.r.). S-a vorbit despre acel inel. Este un inel, nu sunt zgărcit, nu e un inel scump, e un inel pe care i l-am cumpărat de 1 Martie, dar nu e de logodnă. E un inel frumos şi atât”, a declarat Liviu Dragnea la România TV.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…