BOMBĂ! Ordonanța de Urgență a fost scrisă de Alina Bica! Iordache a pus doar...virgule!

BOMBĂ! Ordonanța de Urgență a fost scrisă de Alina Bica! Iordache a pus doar...virgule!

Stat condus de Grup Infracțional Organizat! Draftul Ordonantei de Urgenta pentru modificarea Codului Penal, care a scos sute de mii de romani in strada, a fost scris de Alina Bica, condamnata in prima instanta in doua dosare de coruptie, au declarat pentru HotNews.ro  surse apropiate situatiei. Draftul a fost insusit de ministrul Florin Iordache, care a mai facut cateva modificari.

Bica, fosta sefa DIICOT, are deja doua condamnari in prima instanta: una la 4 ani de inchisoare, alta la 3 ani si jumatate. Ea a participat la redactarea noului Cod Penal.

Bica este al doilea personaj cu probleme penale majore cu influenta asupra actiunilor PSD si ale guvernului PSD - ALDE; Hotnews a dezvaluit ieri ca proiectul de buget a fost influentat decisiv de Darius Valcov.

In acest moment, deciziile majore in PSD privind justitia si economia sunt luate de trei personaje cu probleme majore in justitie: Liviu Dragnea (condamnat definitiv si trimis in judecata intr-un nou dosar), Alina Bica (doua condamnari in prima instanta) si Darius Valcov (inculpat in trei dosare de coruptie).

*** Comisarul.ro a fost prima și singura publicație care în data de 2 ianuarie 2017 a dezvăluit, în articolul  El este CREIERUL din spatele Programului de Guvernare al PSD! Biroul său din Kiseleff este „TOP SECRET”!  că Darius Vâlcov este implicat din umbră în deciziile actualei guvernări. În articol spuneam că are biroul în sediul din Kisselef. Acum putem să spunem, dacă tot a aflat toată lumea: biroul era la sediul din Băneasa. Nu vi se pare interesant amănuntul că ședința în care s-a refăcut Bugetul, știți, când zicea Dragnea că e nemulțumit, că au greșit miniștrii, s-a ținut la sediul din Băneasa?



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale