BOMBA nopții! Nicolicea a fost coleg de „facultate” cu fii-sa și nevastă-sa! Amănunte INCENDIARE!

BOMBA nopții! Nicolicea a fost coleg de „facultate” cu fii-sa și nevastă-sa! Amănunte INCENDIARE!

Nicolicea a fost coleg de „facultate” cu fii-sa și nevastă-sa! Eugen Nicolicea, fiica sa, Liana Nicolicea, și nevastă-sa, Nicoleta(Nicolicea) Vamvu, au fost colegi de an la Spiru Haret! Pentru cine nu știe, nevasta lui Nicolicea și fata sunt aproape de aceeași vârstă! Cel care redactează acest material a stat la aceeași masă cu Nicolicea și viitoarea nevestică într-o vară, la începutul anilor 2000. Pe clisura Dunării, la niște negocieri cu niște mafioți(foștii parteneri de afaceri ai unui tiz de-al lui Nicolicea) locali. Nicolicea era un intermediar între noi și mafioți. Nevestica era în febra BAC-ului atunci. Îți mai aduci aminte Eugene?

Ăsta era secretul murdar pe care-l ascundea-i? Că tăticu' și-a rezolvat fetele, că le-a făcut cu studii superioare? Dreptul la Universitatea Spiru Haret, filiala din Drobeta Turnu Severin, forma de „Învăţământ la Distanţă”?

Nicolicea este la numărul 2066, fata, Liana Nicolicea, este la numărul 2065 și nevestica  Nicoleta(Nicolicea) Vamvu este la 2145:

În momentul de faţă, Eugen Nicolicea este preşedintele Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor, adică acea comisie fără ale cărei rapoarte sau avize nu poate fi adoptată nicio lege, indiferent de zona pe care o reglementează. Din acest motiv, calificarea profesională în domeniul Dreptului a lui Eugen Nicolicea capătă o semnificaţie aparte. Aceasta cu atât mai mult cu cât în această perioadă, în Comisia specială din Parlament (Comisia Iordache), Eugen Nicolicea este unul dintre cei mai prolifici autori de amendamente la Legile Justiţiei, la Codul penal şi la Codul de procedură penală.



Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bătaie la Antene! / Încăierare în baie la Antena Stars!

2 „Eu încep să cred că Dominic Fritz ăsta este prost. Dar prost rău”

3 Miracol în politică! / Uite pe unul care a renunțat la ciolan pentru principii!

4 A fost arestat interlopul care jefuia români în benzinăriile din Austria

5 STENOGRAME „Tu ești curvă, dacă ai atitudinea asta…Băi! Tu cât de dobitoacă să fii…​” / Interlop către noua șefă…