BOMBA serii! Mandat de arestare pe numele prințesei Hassa bin Salman, sora prințului moștenitor al Arabiei Saudite, acuzată că a ordonat lovirea și umilirea unui muncitor, în Paris

BOMBA serii! Mandat de arestare pe numele prințesei Hassa bin Salman, sora prințului moștenitor al Arabiei Saudite, acuzată că a ordonat lovirea și umilirea unui muncitor, în Paris

Un mandat de arestare pe numele surorii printului mostenitor al Arabiei Saudite, Hassa bin Salman, a fost emis la Paris, in conditiile in care printesa este acuzata ca a ordonat garzii sale de corp sa bata un muncitor chemat sa efectueze lucrari in apartamentul sau parizian, anunta AFP.

Acest mandat de arestare pe numele lui Hassa bin Salman a fost emis la sfarsitul lunii decembrie de un judecator de instructie parizian, a declarat o sursa apropiata dosarului, confirmand o informatie anuntata de saptamanalul Le Point.

In septembrie 2016, un pictor decorator a venit pentru a efectua o serie lucrari in apartamentul printesei, intr-un cartier sic al capitalei franceze. Potrivit acestuia, a inceput sa faca poze pentru lucrarea pe care o avea de facut, dar a fost acuzat ca vrea sa vanda poze cu printesa catre presa.

Hassa bin Salman a ordonat atunci garzilor de corp sa il loveasca, potrivit versiunii muncitorului.

Acesta spune ca a fost lovit, in special in fata, si umilit. Garzile de corp i-ar fi ordonat printre altele sa se puna in genunchi, cu mainile legate, si sa sarute picioarele printesei.

Dupa cateva ore, a putut sa plece din apartament, dar tot materialul sau a fost confiscat.

Garda de corp a printesei a fost pusa sub acuzare in 1 octombrie 2016 pentru violente cu arme, sechestrare, furt si amenintare cu moartea.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...