BOMBA zilei! Dragnea, dat în gât despre discuțiile din Grecia!

BOMBA zilei! Dragnea, dat în gât despre discuțiile din Grecia!

Deputatul liberal Catalin Predoiu spune ca el crede ca la sesiunea parlamentara extraordinara ce incepe miercuri vor fi si subiecte majore neanuntate, precum crearea Fondului de Investitii si il intreaba pe Liviu Dragnea daca a avut in Grecia, recent, discutii pe acest subiect si pe teme de justiție.

Ce scrie Predoiu pe pagina sa de Facebook:

„L.Dragnea convoacă Parlamentul în sesiune extraordinară. Tudose a anunțat că ar fi vorba de o lege privind fuzionarea ELCEN cu RADET. Înclin să cred că poate fi vorba și de ceva mai serios ținut deocamdată în secret. De aceea, îl întreb public pe L.Dragnea câteva lucruri:
Intenționează să propună un proiect de lege privind crearea Fondului Suveran de Investiții acum în sesiunea extraordinara? A avut discuții pe această temă, recent, în Grecia? Daca da, cu cine a avut acele discuții și ce a hotărât să facă în urma lor?

Este adevarat ca a avut discuții și pe teme de Justiție și ce a hotărât în urma lor? În Fondul Suveran ar urma să intre, conform declarațiilor anterioare ale lui L.Dragnea, acțiuni ale statului la cele mai profitabile societăți de stat.
Publicul din România, cetățenii români, au dreptul să afle răspunsurile la aceste întrebări.”
 


populare
astăzi

1 LIVE Referendumul pentru integrarea europeană și modificarea Constituției Republicii Moldova a trecut! / Maia Sandu conduce cu 42% în primul tur al prez…

2 Un nou fenomen / „Damele de control” care testează loialitatea bărbaților. Femeile sunt plătite de cliente care vor să vadă dacă partenerii le înșală

3 Ce poveste ascundea sicriul de zinc descoperit în București în primăvară

4 „Probabil aţi văzut deja ce s-a întâmplat în România” / Mesajele subversive ale pionilor Moscovei care caută sabotori în Europa

5 VIDEO „Le-aș lua pașapoartele românești moldovenilor care au votat contra UE. Nu îi înțeleg, ei fac bani în Europa și votează contra aderării”