BOMBA zilei! Dragnea, dat în gât despre discuțiile din Grecia!

BOMBA zilei! Dragnea, dat în gât despre discuțiile din Grecia!

Deputatul liberal Catalin Predoiu spune ca el crede ca la sesiunea parlamentara extraordinara ce incepe miercuri vor fi si subiecte majore neanuntate, precum crearea Fondului de Investitii si il intreaba pe Liviu Dragnea daca a avut in Grecia, recent, discutii pe acest subiect si pe teme de justiție.

Ce scrie Predoiu pe pagina sa de Facebook:

„L.Dragnea convoacă Parlamentul în sesiune extraordinară. Tudose a anunțat că ar fi vorba de o lege privind fuzionarea ELCEN cu RADET. Înclin să cred că poate fi vorba și de ceva mai serios ținut deocamdată în secret. De aceea, îl întreb public pe L.Dragnea câteva lucruri:
Intenționează să propună un proiect de lege privind crearea Fondului Suveran de Investiții acum în sesiunea extraordinara? A avut discuții pe această temă, recent, în Grecia? Daca da, cu cine a avut acele discuții și ce a hotărât să facă în urma lor?

Este adevarat ca a avut discuții și pe teme de Justiție și ce a hotărât în urma lor? În Fondul Suveran ar urma să intre, conform declarațiilor anterioare ale lui L.Dragnea, acțiuni ale statului la cele mai profitabile societăți de stat.
Publicul din România, cetățenii români, au dreptul să afle răspunsurile la aceste întrebări.”
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Mai prost ca Dăncilă! Ciolacu, singurul premier al României pe care nu-l va primi nimeni de la vârful SUA! O fi luat și „gaura neagră” cu el?

2 VIDEO Fata asta are o mare problemă cu dezbrăcatul, e obsedată să fie cât mai goală...

3 VIDEO „Iubito, trezește-te, românii defilează cu HIMARS în fața ambasadei Rusiei”

4 „Am făcut-o intenționat ... Nu am crezut că ar fi bine pentru copii”, a spus miliardarul care a trăit 70 de ani în aceeași casă

5 Cum e posibil așa ceva? / Cât de adânc a penetrat Rusia în Germania, totuși?