Brăila: Au fost confirmate primele două cazuri de COVID-19

Brăila: Au fost confirmate primele două cazuri de COVID-19

Primele două cazuri de COVID-19 au fost confirmate duminică, în judeţul Brăila, la două persoane care se aflau în carantină instituţionalizată, potrivit informaţiilor furnizate de Prefectura Brăila.

"Astăzi,15.03.2020, au fost confirmate primele două cazuri de COVID-19 în Brăila. Cele două persoane provin din centrul de carantină. În momentul acesta sunt internate şi izolate la Secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila. Cele două persoane au sosit, în mod controlat, de la punctul de trecere a frontierei în data de 12.03.2020 şi introduse direct în spaţiul de carantină, neavând contact cu alte persoane", anunţă Prefectura.

În momentul de faţă, în judeţul Brăila sunt 36 de persoane în carantină instituţionalizată şi 134 aflate în izolare voluntară la domiciliu.

Prefectul de Brăila, Cătălin Boboc, a arătat că brăilenii aflaţi în spaţiile de carantină instituţionalizată "au asigurate toate condiţiile necesare şi sunt atent monitorizaţi de către instituţiile abilitate, respectând cu stricteţe hotărârile acestora, fără să existe vreun incident până în acest moment". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…