Brăila: Au fost confirmate primele două cazuri de COVID-19

Brăila: Au fost confirmate primele două cazuri de COVID-19

Primele două cazuri de COVID-19 au fost confirmate duminică, în judeţul Brăila, la două persoane care se aflau în carantină instituţionalizată, potrivit informaţiilor furnizate de Prefectura Brăila.

"Astăzi,15.03.2020, au fost confirmate primele două cazuri de COVID-19 în Brăila. Cele două persoane provin din centrul de carantină. În momentul acesta sunt internate şi izolate la Secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila. Cele două persoane au sosit, în mod controlat, de la punctul de trecere a frontierei în data de 12.03.2020 şi introduse direct în spaţiul de carantină, neavând contact cu alte persoane", anunţă Prefectura.

În momentul de faţă, în judeţul Brăila sunt 36 de persoane în carantină instituţionalizată şi 134 aflate în izolare voluntară la domiciliu.

Prefectul de Brăila, Cătălin Boboc, a arătat că brăilenii aflaţi în spaţiile de carantină instituţionalizată "au asigurate toate condiţiile necesare şi sunt atent monitorizaţi de către instituţiile abilitate, respectând cu stricteţe hotărârile acestora, fără să existe vreun incident până în acest moment". AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

2 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

3 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!

4 Cum au traversat avioanele lui Putin România în drum spre Geneva și de ce au fost flancate de două avioane ame…

5 Pensii speciale de jurnalişti pentru generalul Pavel Abraham, meteorologul Romica Jurcă sau colonelul Mircea …