'Bunicul' Putin: Nepoții mei nu vor fi "prinți", vreau să fie niște "oameni normali"

Președintele rus Vladimir Putin a vorbit joi pentru prima dată despre nepoții săi și a declarat, în timpul show-ului televizat de întrebări-răspunsuri transmis în direct la postul național, că dorește ca ei să trăiască "normal", informează AFP.

Întrebat cu privire la atitudinea secretoasă pe care o manifestă în ceea ce privește viața sa de familie, președintele rus a anunțat că este bunicul a doi nepoți, dezvăluind pentru prima dată existența acestora, la televiziunea rusă.

"În ceea ce îi privește pe nepoții mei, unul merge deja la grădiniță. Trebuie să înțelegeți: nu doresc ca ei să crească precum niște prinți, vreau ca ei să fie niște oameni normali", a explicat liderul rus, adăugând că "unul s-a născut de curând".

"Pentru aceasta, este fundamental ca ei să fie în compania altor copii normali. Dacă le voi spune vârsta, numele, ei vor fi imediat identificați și nu vor fi lăsați niciodată în pace", a adăugat Putin în timpul acestei emisiuni anuale intitulate "Linia directă", difuzată la posturile publice rusești.

Vladimir Putin a admis pentru prima dată că este bunic în filmul regizat de Oliver Stone, difuzat în patru episoade la postul american Showtime, începând de luni.

El a dezmințit de altfel ideea conform căreia cele două fiice ale sale locuiesc în străinătate. "Copiii mei, în pofida tuturor zvonurilor, locuiesc aici, la Moscova. Și am doi nepoți. Și ei de asemenea trăiesc o viață normală", a declarat Putin.

Vladimir Putin controlează cu strictețe toate informațiile despre viața sa privată. El le evocă puțin pe cele două fiice ale sale, Maria și Katerina, născute în 1985 și respectiv în 1986 și ale căror apariții publice sunt rarisime. El a surprins întreaga lume atunci când, alături de soția sa Ludmila, a anunțat, în iunie 2013, că se despart după aproape 30 de ani de căsătorie.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Între 2016 și 2019, Dragnea a primit cel puțin 10 milioane de euro, la sacoșă, de la un constructor

2 Vela, dezvăluiri incredibile: Am găsit sute de televizoare cu o mie de euro bucata la Jandarmerie, 4 mașini Tu…

3 Mafia Albă / Georgeta Bumbac, fina baronului PSD Felix Stroe, membră în CA-urile a 3 companii de stat și conside…

4 Iluzie optică?

5 Ziarul de Iasi / Primarul unei comune a făcut sex cu două minore, în birou. Fetele erau victime ale unei rețele…

recomandări

Te ia DNA: Emilian Gămureac

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Grasul ăsta joacă super fotbal!