Cam are dreptate Rareș Bogdan în ce spune

Cam are dreptate Rareș Bogdan în ce spune

Primvicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, se arată revoltat de modul în care promovează unele proiecte colegii săi liberali. El îl dă exemplu în acest sens pe ministrul Energiei, Virgil Popescu.

„Le spun colegilor mei de partid, în special celor din Guvern și din conducerea PNL. Băi oameni buni: bucurați-vă! Faceți rugăciuni! Ridicați slavă lui Dumnezu că nu mai sânt seara de la ora 21.00, pentru că v-aș fi călcat în picioare pe jumătate dintre voi pentru prostia asta, asta sau asta”, a spus Rareș Bogdan, la emisiunea Ediția de seară, realizată de Dinu Criste la Cluj Live.
Europarlamentarul îi învinuiește pe liberali că nu știu să „vândă” mai bine proiectele de succes implementate.

„Bucurați-vă că Oreste Teodorescu nu mai e în fața mea, că Oana Stănciulescu, că Ioana Ene Dogioiu nu-s la masa mea rotunda și restul, că la ce porcărie faci băi nea’ Virgile…; așa cum nu știți să faceți nici lucrurile bune, că Virgil Popescu a făcut și lucruri legate de conexiunile noastre și spre drumul nostru spre independența energetică, dar nu a vorbit niciodată despre ele! Și i-am zis: băi, dar tu de ce nu vorbești niciodată despre ele, să știe lumea că ai reușit conexiunile pe gaz lichefiat? Că ai reușit să negociezi pe cele două magistrale? Tu de asta nu știi să vorbești?! Numai despre faptul că au crescut prețurile?! Dar nu e vorba numai de Virgil Popescu, sunt mai mulți. E bine că sunt aici.
Mă uit uneori la colegii din presă și mi se par cam blânzi. Ei (n.r.: colegii liberali) se miră: domnule, dar ce dur a fost Ciutacu, Crețulescu, Gâdea, Ciuvică, Prelipceanu sau băieții de la B1TV…
Băi băieți, le zic, dacă eram la emisiunea Jocuri de putere, cu audiența din ultimii doi ani, vă puneam pe unii dintre voi direct pe perete. Ca să-i corectăm! Rolul presei ăsta e. Să corecteze actele guvernamentale sau politice greșite”, a conchis Bogdan.

Rareș Bogdan, dacă Iisus Hristos ar vrea să intre în politică: ”Toate partidele l-ar pune într-un colț și l-ar lăsa să vorbească singur”

Iisus Hristos ar putea să se înscrie în Partidul Popular European! Cel puțin asta este părerea europarlamentarului Rareș Bogdan, spusă la emisiunea Ediția de Seară, realizată de Dinu Criste la Cluj Live. Însă ar avea o misiune aproape imposibilă, mai spune Bogdan: „Nu l-ar pune pe cruce, dar toate partidele l-ar izola”, trage concluzia liderul PNL.

„Cel mai apropiat ar fi de partidul din care facem noi parte: din Partidul Popular, că suntem creștini. Dar depinde (n. r.: ce partid l-ar accepta), dacă nu ar vrea să schimbe politicile partidului respectiv, toate l-ar accepta. Dar în momentul în care ar vrea să schimbe în bine pentru cetățean sau credincios politicile partidului, toate l-ar izola. Nu l-ar pune pe cruce, dar l-ar izola. L-ar băga într-un colț și l-ar lăsa să vorbească singur”, a declarat Rareș Bogdan, la emisiunea Ediția de seară, realizată de Dinu Criste, la Cluj Live.

Liderul PNL susține că în momentul de față există o ciocnire de valori la nivel european.

„În momentul de față în Parlamentul European e o ciocnire. E o platformă secularistă, neoprogresistă, accentuată și foarte agresivă până în urmă cu un an sau doi. Și e o platformă conservatoare, creștină, care merge pe baza continentului nostru european, care are bază iudeo-creștină, pe civilizație”, a concluzionat Rareș Bogdan.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Când m-a sunat Bro să mă întrebe dacă accept să apar topless în filmul lui, am zis „Da” fără să mă gândesc la nimic”

2 Zodiile cele mai loiale în dragoste: îți vor fi alături la bine și la rău. Ce nativ este cel mai bun partener de viață

3 Ce mesaj a transmis Nelu Cortea după eliminarea lui Cătălin Scărlătescu și Doinei Teodoru din America Express

4 „Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd!”

5 Ce se află dincolo de moarte. Mărturia unui bărbat căruia i s-a oprit inima