Carmen Avram, nou atac dement la președinte! Mai mult, l-a pupat în cur, în direct la Antena 3, pe Dragnea!

Carmen Avram, nou atac dement la președinte! Mai mult, l-a pupat în cur, în direct la Antena 3, pe Dragnea!

Carmen Avram, nou atac dement la președinte! Mai mult, l-a pupat în cur, în direct la Antena 3, pe Dragnea! Carmen Avram a declarat, duminică seară, că ceea ce declară și face președintele României, Klaus Iohannis, poate crea un precedent periculos pentru România.

”Tot ce spune este pentru că Dragnea. Niciodată pentru că el a făcut niște lucru, niciodată pentru că el a susținut abuzurile, pentru că atunci când a fost întrebat de abuzuri a spus că nu știe și că nu-l interesează, niciodată nu este pentru că dânsul, întotdeauna este pentru că Dragnea. Toate aceste lucruri pot crea un precedent care se va răsturna peste ani, și un precedent periculos pentru România", a declarat Carmen Avram, la Antena 3.

Pe 3 mai, tot Carmen Avram făcea acuzații de nazism la adresa președinteului Klaus Iohannis: ”Împarte țara între pesediști și români” în același fel în care se făcea diferența între ”între oameni înalți și blonzi și cu ochii albaștri și restul oamenilor”

 Carmen Avram, candidata aflată pe locul doi al listei PSD pentru alegerile europarlamentare, a făcut declarații șocante într-o emisiune de dezbatere electorală a Antenei 3. Aceasta l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis de nazism, reproșându-i că ”împarte țara între pesediști și români” în același fel în care se făcea diferența între ”între oameni înalți și blonzi și cu ochii albaștri și restul oamenilor”. Avram a adăugat că discursul lui Iohannis ”deja seamănă foarte mult cu al extremei drepte din Europa”.

În timpul declarațiilor fostei jurnaliste, pe ecranul împărțit în două putea fi văzut Klaus Iohannis dând autografe sau fotografiindu-se cu Ludovic Orban. De asemenea, calupul de imagini a inclus și momentul în care Ilie Năstase stropește un banner cu Traian Băsescu.

”Face foarte mult rău României. Întâi și întâi pentru că are un discurs care deja seamănă foarte mult cu al extremei drepte din Europa,împărțind țara în două tabere pe care le vrea ireconciliabile și împarte țara între pesediști și români. Și vreau să întreb care este diferența între a împărți țara între oameni înalți și blonzi și cu ochii albaștri și restul oamenilor, sau între oamenii de o anumită etnie și alții de altă etnie, sau între oameni care sunt omul nou preferat de comuniști și burghezia aceea nenorocită care a susținut capitalismul. Deci este un discurs foarte periculos pentru România. Pe de altă parte, domnul Iohannis crede că face rău PSD-ului. Dar ieri, când Manfred Weber a dat un interviu și a spus că vor fi tăiate fondurile europene n-a spus pentru PSD, a spus pentru România. Fiecare om care va vota acest partid și îl va susține pe Klaus Iohannis va vota împotriva României. Pentru că la Bruxelles nu se face deosebirea, cum face domnul Iohannis, între pesediști și români” a spus Carmen Avram.

Seara, la emisiunea ”Sinteza zilei” aceasta a continuat subiectul legat de nazism și a comparat ”intoleranța” manifestată în lupta politică din România și cea nazistă, care a făcut posibile ororile de la Auschwitz.

 Pe un ton vădit emoțional, fosta jurnalistă și-a povestit trăirile pe care le-a avut când a vizitat lagărul și chiar a spus că a plâns când a ajuns în camera de gazare, simțind emoția chiar fără măcar să știe ce era acolo.

„Am vizitat fostul lagăr, am văzut barăcile, am văzut aleile pe care oamenii mergeau spre moarte. Este extrem de impresionant să știi că nu există centimetru pătrat de pământ pe care să nu fi călcat cineva care a pierit în durere și suferință

Intoleranța s-a păstrat, a rămas în noi, nu știu de ce dar intoleranța rămâne. Avem în domeniul politic intoleranță, încercăm să călcăm pe adversar ca să părem mai buni și mai frumoși unii dintre noi, avem intoleranță față de cel de lângă noi pentru că are o altă opinie sau pentru că votează cu altcineva, avem intoleranță față de tot ce nu ne place, și asta nu poate duce decât la distrugere. Nici o țară nu poate înflori dacă la bază stă ruină și moarte” a spus aceasta.

Președintele Iohannis a mai fost atacat cu aceste arme și în trecut. PSD a încercat de mai multe ori să lege imaginea acestuia de nazism, doar pentru că este de etnie germană. Cel mai recent este cazul lui Ilan Laufer, care a calificat drept antisemitism faptul că președintele nu l-a numit ministru.

Declarația a generat un val de reacții publice ale intelectualilor și reprezentanților comunității evreiești din Romania, ceea ce l-a determinat pe Liviu Dragnea să declare că nu susține spusele lui Laufer, deși el însuși făcuse în trecut aluzii similare, spunând că președintele Iohannis a condus „Forumul German, o organizație care a avut legături cu nazismul în perioada celui de-Al Doilea Război Mondial”.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...