Câștigătorii America Express au gătit special pentru chef Cătălin Scărlătescu. Horia Brenciu a făcut show la degustarea de la Chefi la Cuțite

Câștigătorii America Express au gătit special pentru chef Cătălin Scărlătescu. Horia Brenciu a făcut show la degustarea de la Chefi la Cuțite

Competiția de la Chefi la Cuțite a continuat miercuri seară cu o nouă ediție spectaculoasă. De această dată, în platou au venit pentru prima dată Nelu Cortea și Cătălin Bordea, proaspăt câștigători ai competiției America Express. Horia Brenciu a dat verdictul pentru amuleta cu numărul 12.

Foto a1.ro

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au venit în platoul Chefi la Cuțite plini de voie bună și distracție. Gina Pistol s-a amuzat pe seama celor doi care au avut multe replici amuzante. Cei doi au pregătit un preparat care a conținut ingredientele cu care au fost porecliți de către chef Cătălin Scărlătescu în America Express.

„Slăninuță și bănănuță”, au spus cei doi despre preparatul pe care l-au gătit pentru chef Cătălin Scărlătescu, potrivit a1.ro .

Chef Cătălin Scărlătescu a fost plăcut surprins de prezența celor doi în platou. Chef Florin Dumitrescu i-a luat imediat la întrebări legat de experiența din America Express și s-a amuzat pe seama lui Cortea.

„Am auzit că tu ești singurul concurent din istoria Asia Express/America Express care s-a întors cu mai multe kilograme decât atunci când a plecat. E adevărat?”, l-a întrebat Dumitrescu pe Cortea.

Horia Brenciu a decis cine câștigă amuleta

Horia Brenciu și-a făcut apariția în platoul Chefi la Cuțite și a dat verdictul pentru a 12-a amuletă. Jurații l-au primit cu voie bună, dar și cu versuri celebre.

Chef Florin Dumitrescu a câștigat prima serie de preparate a jocului de amuletă. Următoarele două serii au fost adjudecate de chef Sorin Bontea. Brenciu a spus că l-a impresionat preparatul lui Florin Dumitrescu, așa că ultima rundă a decis câștigătorul. Cel care a obținut o nouă amuletă a fost chef Sorin Bontea. Juratul s-a urcat pe scaun de bucurie.

„Scărlătescu s-a stricat la față, efectiv și-a închis emisia în momentul ăla! Nedelea părea și el dezamăgit”, a fost replica lui chef Florin Dumitrescu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”