Cătălin Botezatu: „Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă!”

Cătălin Botezatu: „Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă!”

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit pe 15 septembrie, cununia civilă având loc la Constanța. Cătălin Botezatu nu a ratat ocazia și a analizat ținutele purtate de miri la eveniment. Cunoscutul creator de modă a rămas impresionat de apariția celor doi.

Simona Halep a optat pentru o rochie bej, cu dantelă în partea de sus, în timp ce Toni Iuruc a ales un costum de culoare închisă.

Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul.

Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe.

Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței.

Din punctul meu de vedere, este o ținută foarte echilibrată, care poate fi copiată de foarte multe doamne, domnițe, care vor să fie speciale în ziua logodnei, chiar alegând o rochie ce, aparent, pare simplă!”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit viva.ro.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Simona Halep ❤️ (@simonahalep27_)

  „Per general, sunt ok ca pereche”

Potrivit cunoscutului designer, era indicat ca Toni Iuruc să renunțe la cravată și să-și deschisă cel puțin un nasture la cămașă, în așa fel încât să aibă o ținută lejeră, la fel ca soția lui.

Costumul este unul… OK, de culoare închisă! Poate aș fi umblat puțin la pantaloni, nu i-aș fi lăsat să cadă atât de mult, să facă acele cute pe pantof. În general, pantalonul se poartă foarte apropiat de gambă. Bine, acolo unde este cazul, dar în nici un caz să facă astfel de cute.

Aș fi umblat puțin și la modelul pantofului, dar per general sunt OK ca pereche. Dar, dacă stau bine să mă gândesc, având în vedere să Simona a optat pentru o ținută atât de simplă, el putea să renunțe la cravată și să deschidă un nasture sau chiar doi la cămașă. Evident, a ales varianta elegantă, ceea ce nu este rău deloc!”, a mai declarat Cătălin Botezatu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Fata lui Nuțu Cămătaru...

3 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

4 Află ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

5 ULTIMA ORĂ / Rusia ar ajunge până la granița cu România! / Cotidianul german BILD dezvăluie planurile lui Putin de…