Caz șocant în Germania. Un expert IT, condamnat la 14 ani de închisoare pentru abuz împotriva copiilor de care se oferise să aibă grijă ca babysitter

Caz șocant în Germania. Un expert IT, condamnat la 14 ani de închisoare pentru abuz împotriva copiilor de care se oferise să aibă grijă ca babysitter

Un tribunal din oraşul Köln, vestul Germaniei, a condamnat un bărbat la 14 ani şi şase luni de închisoare pentru abuz împotriva copiilor, fapte săvârşite în timp ce acesta lucra ca babysitter în perioada 2005-2019 în oraşul Wermelskirchen, relatează dpa.

Un german a primit o condamnare de 14 ani de închisoare pentru abuzuri asupra copiilor Foto: Arhivă

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, expert IT, s-a prezentat părinţilor ca fiind babysitter pe platforme online şi apoi a intrat în contact cu victimele sale. În cele mai multe cazuri, agresorul şi-a filmat abuzurile, potrivit Agerpres

În timpul procesului la Tribunalul Regional din Köln, el şi-a mărturisit faptele pe care le-a descris ca fiind "abjecte".

Bărbatul a fost acuzat de peste 120 de infracţiuni de abuzuri sexuale împotriva a 13 copii comise între 2005 şi 2019. Potrivit rechizitoriului, cea mai tânără victimă a fost o fetiţă în vârstă de aproximativ o lună.

Ca şi în cazul altor cazuri complexe de abuzuri în Germania în ultimii ani, dosarul a condus la numeroase alte investigaţii.

Bărbatul a fost arestat de poliţie în decembrie 2021 în locuinţa în care trăia alături de soţia sa în oraşul Wermelskirchen, la aproximativ 20 km nord-est de Köln.

În timpul procesului, un ofiţer a declarat că poliţia a vrut să aresteze suspectul în timp ce acesta se afla conectat la computer pentru a putea obţine înregistrările cu abuzurile comise de acesta şi alte filmări cu pornografie infantilă aflate în posesia sa.

Bărbatul se afla în timpul unei videoconferinţe cu colegii săi în momentul în care a fost arestat de poliţie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Trupele ucrainene au spart prima linie de apărare a rușilor, care se retrag prin propriile câmpuri minate

2 VIDEO Asta chiar trebuie văzută...

3 Mister total / Unde a „dispărut” USS Gerald R. Ford, cel mai mare portavion militar din lume?

4 Cum te afectează fizic și psihic lipsa sexului / Semne care îți arată că trebuie să faci sex mai des

5 Orașul subteran misterios în care pot locui 20.000 de oameni. Magnifica așezare, descoperită de un bărbat care își renova casa