Caz straniu/Femeie din București, scuipată în trafic de pe un scuter. Poliția a tratat cazul la mișto și a intervenit GCSG!

Caz straniu/Femeie din București, scuipată în trafic de pe un scuter. Poliția a tratat cazul la mișto și a intervenit GCSG!

Caz straniu/Femeie din București, scuipată în trafic de pe un scuter. Poliția a tratat cazul la mișto și a intervenit GCSG!

O femeie a fost scuipată în trafic, de un bărbat, care apoi a fugit. Nu avusese loc nici o altecarție, anterior.

Gabi Dinu a relatat pe Facebook că, în timp ce se afla în trafic, a fost scuipată din senin, pe geamul deschis al mașinii, de un bărbat aflat pe un scuter, care apoi a fugit. 

„Dementul ăsta, cu B-62DGP, tocmai m-a scuipat în mașină, pe geamul pe care îl aveam deschis la mașină.
Am tras mașina pe dreapta, tremur, nu-mi vine să cred ce tocmai s-a întâmplat. M-a umplut de scuipați pe față, pe haine. Sunt în stare de șoc! Nu știu ce am de făcut acum”, a scris aceasta.

Gestul vine în contextul pandemiei cu coronavirus, o infecție cu răspândire extrem de rapidă.

Femeia a reușit să îl fotografieze și a făcut reclamație la poliție. 

Ulterior, Gabi Dinu a relatat că polițiștii secției 21 ar fi tratat reclamația cu dispreț.

După această postare, Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului a transmis că bărbatul a fost identificat și audiat de polițiști. 

„În urma postării pe rețele de socializare a unor informații referitoare la un bărbat care ar fi scuipat în trafic un conducător auto, polițiștii bucureșteni l-au identificat pe cel în cauză în mai puțin de 30 de minute de la sesizare.

Bărbatul a fost depistat în trafic de polițiști ai Secției 18 și condus la audieri la Secția 21, competentă teritorial.
În acest moment se desfășoară verificări pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt și de drept”, se arată în comunicat. SURSA:  Newsweek România .

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

3 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

4 Ucrainencele au strâns 700.000 de dolari pentru armată vânzând fotografii erotice

5 Unul dintre marii aliaţi ai SUA a reziliat un contract de achiziţie pentru elicoptere militare ruseşti în valoare de 228 de milioane de euro