Ce mai face Choupette, pisica milionară a regretatului creator de modă Karl Lagerfeld FOTO

Ce mai face Choupette, pisica milionară a regretatului creator de modă Karl Lagerfeld FOTO

Felina are 159.000 de urmăritori pe Instagram și este cel mai așteptat invitat la Gala Met din această seară.

Choupette, „copilul“ lui Karl Lagerfeld FOTO Profimedia

Met Gala 2023, eveniment care se va desfășura în această seară, la New York, îl va omagia pe regretatul Karl Lagerfeld, unul dintre cei mai influenți creatori de modă din lume.

La Gala Met 2023, cel mai așteptat oaspete este Choupette Lagerfeld, o pisică birmaneză în vârstă de 11 ani, cu ochi albaștri enormi și blană albă mătăsoasă, care i-a aparținut lui Karl Lagerfeld. Pentru fostul director de creație al caselor de modă Chanel, Fendi și Chloé , care a murit în 2019, la vârsta de 85 de ani, fără a avea copii, Choupette poate fi cea mai apropiată ființă de o rudă.

Iar cum această ediție e dedicată mrelui designer, fanii speră să o vadă pe Choupette pe covorul roșu de la Muzeul Metropolitan de Artă din New York, relatează The Wall Street Journal.

Era copilul lui“, a spus Francoise Cacote, îngrijitoarea lui Choupette. Aceasta este o fostă menajeră a lui Karl Lagerfeld și, totodată, cea în custodia căreia se află felina după moartea creatorului. De altfel, Francoise are grijă de pisică încă din 2012.

Lucas Berullier, agentul lui Choupette, a declarat că pisica a primit o invitație la eveniment și a preciat că „mulți oameni o doresc acolo“. Însă nu a spus dacă felina va fi prezentă, invocând acorduri de confidențialitate. Dacă acest lucru se va întâmpla, va fi o premieră în istoria galei.

În timpul vieții, Karl Lagerfeld a vorbit despre animalul său de companie în multe interviuri, mărturisind că dragostea sa pentru pisică l-a făcut să-i ofere tot ce era mai bun: două menajere, o gardă de corp, boluri din porţelan şi farfurii de argint din care pisica mânca. Ea câștiga bani din diverse contracte de publicitate încă din timpul vieții lui Karl Lagerfeld.

În anul 2014, Choupette a câştigat aproape 3 milioane de euro din numai două apariţii în reclame TV, potrivit creatorului de modă. Designerul a explicat de mai multe ori că nu s-a atins de sumele pe care felina le-a câştigat din reclame. „Are propria ei avere. Dacă mi se întâmplă ceva, persoana care se va ocupa de ea cu siguranţă nu va trăi în mizerie. Reclamele în care a apărut ea, banii făcuţi de ea nu îi iau eu, au fost puşi deoparte special pentru ea. Choupette este o fetiţă bogată“, declara Lagerfeld .

Iar atunci când i s-a spus că în Franţa este interzis să laşi o moştenire unui animal, Karl Lagerfeld a răspuns: „Ce bine, pentru că eu nu sunt francez“.

Astăzi, Choupette are 159.000 de urmăritori pe Instagram, are propriul agent, iar jucăriile ei preferate sunt pungile de hârtie Chanel și fundele Chanel. Bea apă filtrată și încă mănâncă la masă, dar nu mai călătorește cu un avion privat, a mai spus spus Francoise Cacote, îngrijitoarea lui Choupette.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…