Cele mai bune mame din zodiac. Sunt devotate și vor avea relații excelente cu copiii lor

Cele mai bune mame din zodiac. Sunt devotate și vor avea relații excelente cu copiii lor

Fiecare mamă are propriul stil unic de a fi părinte și propriile abilități speciale de a fi mamă. Dar astrologia poate evidenția cele mai bune calități pe care le ai pentru a fi părinte. Dar orice zodie poate fi o mamă excelentă în felul ei!

Cea mai bună mamă din zodiac FOTO Pexels

Mamele muncesc din greu pentru a se asigura că își cresc copiii cum trebuie. Multe dintre ele sunt mame singure și, chiar dacă par să aibă de două ori mai multă muncă, fac o treabă excelentă, deoarece copiii lor știu că mamele lor le asigură spatele și că vor face orice pentru ei. Dar unele nu degeaba sunt numite cele mai bune mame din zodiac.

Mamele trebuie să fie foarte de multe pentru copiii lor: un avocat, un susținător, un profesor, un îngrijitor, un șofer și un părinte. Unele mame sunt "cool", iar altele sunt mai tradiționale și încearcă să le insufle copiilor lor aceste valori tradiționale. Unele mame își școlarizează acasă copiii, iar altele petrec ore întregi căutând cea mai bună școală pentru copiii lor.

Cert este că a fi părinte este epuizant și, oricât de plină de satisfacții pare să fie meseria de părinte. Există momente în care părinții au nevoie de o pauză. În calitate de părinte, trebuie să le oferiți adăpost, hrană, dragoste și oportunități de creștere. Este o muncă grea și nu pentru toată lumea este bună să facă față tuturor responsabilităților de a fi mamă, scrie Your Tango.

Cele mai bune mame din zodiac

Iată care sunt semnele zodiacale care sunt cele mai bune mame, clasate de la cele mai bune la cele mai slabe

  • 1. Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt genul de mamă care insuflă copiilor lor o apreciere pentru arte și își încurajează copiii să fie creativi. Copiii unei mame din zodia Pești vor fi sensibili, imaginativi și vor învăța să îi trateze pe ceilalți oameni cu bunătate și compasiune . Mamele Pești vor transmite dragostea pentru natură, un sentiment de mândrie în a-i ajuta pe alții și un spirit independent. Este posibil ca mama Pești să nu știe cum să își învețe copiii să își transforme visele în realitate, dar îi va susține pe tot parcursul, în timp ce copiii lor încearcă să își dea seama singuri.

  • 2. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Mamele Berbec țin programul copiilor lor plin de lecții de muzică, sport, hobby-uri, activități sociale și tabere. Între timp, mama Berbec are ea însăși un program plin. Ea își dorește ca micuții ei să fie aventuroși și să nu se ferească să încerce lucruri noi. Ea îi încurajează să înfrunte toate provocările cu capul sus și să lupte pentru ceea ce cred. Uneori este directă, dar aproape imediat regretă acest lucru. Aceste mame pot fi insistente cu copiii lor și uneori trebuie să asculte și să audă cu adevărat ce vrea sau nu vrea să facă copilul lor.

  • 3. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Mamele Gemeni pot vorbi despre orice cu copiii lor - de multe ori au "discuția" foarte devreme. Mamele Gemeni nu au niciun secret față de copiii lor. Copiii ei au abilități de comunicare foarte bune și sunt foarte conștienți de ceea ce se întâmplă în lumea din jurul lor. Unul dintre lucrurile care fac ca o mamă Gemeni să fie atât de unică este abilitatea ei de a-și înțelege copiii, indiferent de sexul sau de vârsta lor. Mamele Gemeni dau cele mai bune petreceri și au cele mai bune întâlniri de joacă.

  • 4. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Mamele Capricorn vor lupta până la moarte pentru copiii lor. Capricornii sunt extrem de loiali și vor lua mereu apărarea copiilor lor. Aceste mame nu se joacă și își iau foarte în serios rolul de părinte. Ele vor să le insufle copiilor lor o bună etică a muncii și ca aceștia să aibă disciplină și concentrare. Puteți fi siguri că dacă copiii lor primesc o alocație, o câștigă făcând treburi și având grijă de frații lor. Mamele Capricorn sunt cel mai adesea mame care lucrează și uneori trebuie să li se reamintească să își ia timp pentru ele însele și să nu își dedice fiecare minut liber familiei.

  • 5. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Mamele Taur sunt incredibil de răbdătoare - atât de mult încât uneori par a fi sfinte. Dar nu faceți nicio greșeală, mamele Taur sunt foarte realiste și cu picioarele pe pământ. Mamele Taur pot fi încăpățânate, ceea ce poate duce la probleme atunci când copiii ei ajung la vârsta adolescenței. Dacă ai fost vreodată martor la o confruntare între o mamă Taur și adolescentul ei, știi că nu este frumos.

Taurul se asigură că copiii ei au o apreciere pentru frumusețe și natură. Deoarece poate fi predispusă la exces de indulgență în ceea ce privește mâncarea și cheltuielile, trebuie să aibă grijă să nu-și hrănească prea mult copiii sau ca aceștia să nu cunoască valoarea unui dolar.

  • 6. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele sunt mame excelente pentru că sunt foarte echilibrate și pașnice. Ele încurajează armonia în casă, iar atunci când există discordie între frați, este capabilă să vadă perspectiva fiecăruia și să îi ajute pe participanți să găsească un teren neutru.

Mamelor Balanță nu le place când trebuie să facă disciplină cu copiii lor și preferă să fie mai degrabă un prieten decât un părinte, dar de obicei așteaptă să fie prietene cu copiii lor până când aceștia cresc.

Cele mai importante lucruri pe care o mamă Balanță își învață copiii este cum să împartă, cum să simtă compasiune pentru ceilalți și cum să fie buni prieteni.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”