Cezar Preda către Gabriela Firea: Accept provocarea să ne judecăm

Cezar Preda către Gabriela Firea: Accept provocarea să ne judecăm

Purtătorul de cuvânt al PNL București, Cezar Preda, a afirmat sâmbătă că a fost dat în judecată de Gabriela Firea, candidatul PSD+UNPR la Primăria Capitalei, menționând că aceasta a cerut despăgubiri morale în valoare de 300.000 de euro.

"O fostă colegă de-a dumneavoastră, ajunsă prin vot popular senator, consideră că orice investigație jurnalistică îi aduc prejudicii de imagine extraordinare. Dacă ați ales calea de a mă da pe mine în judecată pentru că nu vreți să vă dați colegii în judecată, eu accept provocarea și ne judecăm. (...) Doamna Firea consideră că afirmațiile din presă precum plagiatul de doctorat al domnului Pandele este o ofensă adusă domniei sale", a declarat Cezar Preda, care a precizat că o singură dată a mai avut o plângere penală pentu calomnie, de la fostul lider PSD Adrian Năstase.

Liberalul a afirmat ca Gabriela Firea, care îl acuză că a preluat din presă "investigații jurnalistice mincinoase", îi cere daune de 300.000 de euro. De asemenea, Preda spune că senatoarea PSD a plătit o taxa de 3.000 de euro, indemnizația de senator pe mai multe luni, pentru a-l da în judecată.

"De ce nu i-ați dat pe ei în judecată dacă ați considerat că sunt investigații mincinoase? Ați vrut să mă dați pe mine în judecată? Bine, doamna Firea. Îmi cereți 300.000 de euro. De unde să am eu 300.000 de euro și cum ați ajuns la suma asta?", o întreabă Preda pe Firea.

Cezar Preda a mai spus că în citația primită la Buzău, deși el are domiciliul în București, Gabriela Firea a declarat că locuiește în Capitală, însă, a cerut ca toate actele să îi fie trimise în Voluntari.

AGERPRES/(A, AS — autor: Livia Popescu, editor: Mirela Bărbulescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria