CFR Călători: Mersul trenurilor nu va fi afectat de trecerea la ora de iarnă

CFR Călători: Mersul trenurilor nu va fi afectat de trecerea la ora de iarnă

Mersul trenurilor nu va fi afectat de trecerea la ora Europei Orientale, duminică, când ora 4:00 a.m. devine ora 3:00 a.m., informează, vineri, CFR Călători.

Potrivit unui comunicat al companiei naționale de transport de călători, trenurile vor pleca din gări (stațiile din care se formează) după ora oficială de vară până în noaptea de 28/29 octombrie 2017 ora 4:00, care devine ora 3:00.

În ceea ce privește trenurile de călători care au ora de plecare din stațiile de formare după ora 4:00, acestea vor pleca la orele din Mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale.

Trenurile de călători aflate în circulație după ora 4:00 a.m., ora oficială de vară, vor opri în stațiile din parcurs stabilite, unde vor staționa până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanță scurtă până la stația finală își vor continua mersul până la destinație.

"Având în vedere că și în țările vecine trecerea de la ora de vară la ora Europei Orientale oficială se face în aceeași zi de 29 octombrie 2017, între stațiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Bulgaria și Ucraina, trenurile vor circula după orele din Mersul de tren în vigoare", precizează CFR Călători.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Voi știți cine e marmota asta?

3 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

4 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…

5 Așa o fi?