Christian Atsu, cadavru găsit în Turcia: Dezvăluire șocantă despre destinul său tragic VIDEO

Christian Atsu, cadavru găsit în Turcia: Dezvăluire șocantă despre destinul său tragic VIDEO

Christian Atsu a devenit ultima victimă din lumea sportului, în urma dezastrului natural, care a lovit Turcia și Siria și care, până acum, a ucis peste 42.000 de oameni. Cu precizarea că încă nu vorbim despre un bilanț final al morților! Pentru că, în continuare, sunt scoase cadavre de sub dărâmături. Așa cum s-a întâmplat acum și cu trupul neînsuflețit al lui Christian Atsu (31 de ani).

După 13 zile de căutări și știri contradictorii despre situația atacantului ghanez, impresarul său, Murat Uzunmehmet, a confirmat această tragedie care se prefigura, pe măsură ce ne îndepărtăm de momentul producerii cutremurului: „Christian Atsu a fost găsit și, din păcate, s-a stins în cutremur“.

Christian Atsu, în tricoul celor de la Newcastle

Potivit informațiilor, decesul atacantului ne arată că și destinul joacă un rol important în viețile noastre. Concret, Atsu a evoluat, duminică, pentru Hatayspor și a și marcat golul victoriei echipei sale, în meciul cu Kasimpașa, printr-o lovitură liberă, în minutul 90+7. Reușita sa poate fi văzută mai sus. Imediat după meciul care s-a disputat de la ora 15.00, ora locală, Atsu avea un bilet de avion pentru a părăsi Turcia, în aceeași zi, în jurul orei 23.00. Doar că, pe ultima sută de metri, ghanezul și-a anulat biletul, rămânând în orașul care, după doar câteva ore, în noaptea de duminică spre luni, în jurul ore 05.00, a fost lovit de un cutremur devastator.

De-a lungul carierei sale, Christian Atsu a evoluat pentru cluburi, precum Porto, Vitesse, Everton, Málaga și Newcastle United. La Hatayspor s-a transferat, în septembrie 2022, de la Al-Raed în Arabia Saudită. N-a apucat să joace prea multe partide pentru gruparea turcă, doar trei în Superliga, el marcând singurul său gol pentru Hatayspor, la ultima sa apariție pe teren.

Christian Atsu a adunat 65 de selecții și 9 goluri pentru naționala Ghanei, în perioada 2012-2019 și a jucat la Mondialul din 2014, în Brazilia, unde a fost titular în toate cele partide disputate de africani în grupe.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /