Cine este Trevor Engelson, fostul soț al lui Meghan Markle

Cine este Trevor Engelson, fostul soț al lui Meghan Markle

Meghan Markle, viitoarea mireasă a prințului Harry, nu este la prima căsătorie. Actrița americană a mai fost măritată doi ani cu Trevor Engelson, un producător de cinema și televiziune.

Sursa foto: www.hellomagazine.com

Cei doi s-au cunoscut în 2004 și au avut o relație de șase ani, înainte să se logodească în 2010. Nunta, în stil boem, a avut loc în 2011, în Ocho Rios (Jamaica), însă viața conjugală a durat puțin. Doi ani mai târziu ei au semnat actele de divorț pe motive de "diferențe ireconciliabile", relatează ziarul spaniol ABC.

Distanța a fost unul din factorii care a cântărit cel mai mult în despărțirea lor. Actrița a obținut rolul lui Rachel Zane din serialul "Suits" și a fost nevoită să se mute la Toronto, în timp ce Trevor Engelson (41 de ani) a rămas să lucreze la proiectele sale din Los Angeles. Ambiția personală a lui Meghan a cântărit mai mult decât dragostea lor, remarcă ziarul spaniol.

Se pare că Engelson a văzut în propria experiență de viață o sursă de inspirație. Fostul soț va produce un serial despre un bărbat părăsit de nevastă care începe o relație cu un prinț britanic. Să fie oare o coincidență? Adevărul este că subiectul viitoarei producții de ficțiune, care va fi difuzată de canalul Fox, va avea multe asemănări cu viața lui Meghan Markle.

Totuși, fostul soț declara în urmă cu câteva luni că serialul nu are la bază viețile lor private. El a precizat că singura asemănare este că actrița principală începe o relație cu un membru al casei regale britanice după ce divorțează de soțul ei.

Ideea i-a venit după o discuție cu prietenul său Dan Farah în care acesta l-a întrebat cum ar fi fost divorțul lor dacă ar fi avut împreună copii, iar casa regală britanică s-ar fi aflat în mijlocul acestei dispute.

În timpul logodnei sale cu Meghan, Engelson a fost producătorul unor filme cunoscute, precum comedia "License to wed" (''Permis de căsătorie''), în care au jucat Mandy Moore și Robin Williams. În prezent, el este mai implicat în producțiile de televiziune decât în cinema.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”