Cine sunt câștigătorii galei Te cunosc de undeva. Ozana Barabancea a punctat decisiv în favoarea unora dintre concurenți

Cine sunt câștigătorii galei Te cunosc de undeva. Ozana Barabancea a punctat decisiv în favoarea unora dintre concurenți

Damian Drăghici și Cristina Stroe au fost desemnați câștigători ai ediției din 13 mai 2023 de la Te cunosc de undeva! sezonul 19. Aceștia au ieșit pe același loc cu Nicole Cherry și Juno, însă Ozana Barabancea a avut votul decisiv, conform a1.ro.

Foto: a1.ro

Damian Drăghici și Cristina Stroe au ieșit pe același loc cu Nicole Cherry și Juno, însă Ozana Barabancea a avut votul decisiv. Ea le-a oferit bonusul de 100 de puncte și astfel, Damian Drăghici și Cristina Stroe au devenit câștigători ai ediției din 13 mai 2023 de la Te cunosc de undeva! sezonul 19.

Ozana Barabancea a rămas surprinsă de calitățile vocale ale Cristinei Stroe și ale lui Damian Drăghici și a ținut să-i ajute să devină câștigătorii ai acestei ediții de la Te cunosc de undeva! sezonul 19.

Cei doi s-au transformat în Joe Cocker și Patti Labele și au emoționt pe toată lumea cu performanța lor, însă la același punctaj s-au ridicat și Nicole Cherry și Juno, care au surprins jurații cu interpretarea lor bună a piesei „Hips don't Lie” de la Shakira și Wyclef Jean.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante