Cioloș îi face jocurile lui Dragnea? Atac subit la Iohannis! Crede că lumea a uitat că l-a numit pe Dâncu în guvern și a refuzat să intre în luptă în 2016 făcând pârtie PSD?

Cioloș îi face jocurile lui Dragnea? Atac subit la Iohannis! Crede că lumea a uitat că l-a numit pe Dâncu în guvern și a refuzat să intre în luptă în 2016 făcând pârtie PSD?

Cioloș îi face jocurile lui Dragnea? Atac subit la Iohannis! Crede că lumea a uitat că l-a numit pe Dâncu în guvern și a refuzat să intre în luptă în 2016 făcând pârtie PSD?Fostul premier, Dacian Ciolos, care deschide lista Alianței USR PLUS, a lansat, duminică seara, primul atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, pe care l-a numit ”un președinte fără soluții”.

”Președintele țării trebuie să își asume decizii. Dacă nominalizezi în fruntea guvernului toate, dar chiar toate marionetele unui infractor ca Dragnea, tu, ca președinte, trebuie să îți asumi responsabilitatea pentru nominalizare”, a mai declarat Cioloș. ”Vrem un președinte implicat și responsabil, un parlament care să răspundă voinței poporului! Și un guvern profesionist!”, a mai spus liderul PLUS.

Dacian Cioloș este cel care l-a numit, la cererea personală a lui Dragnea, pe Vasile Dâncu la Ministerul Dezvoltării. În acest fel, Dragnea a putut controla în continuare fondurile destinate primarilor, prin PNDL. Mai mult, în pofida tuturor solicitărilor făcute de mai multe formațiuni politice, în funte cu PNL, Dacian Cioloș a refuzat să intre în bătălia pentru parlamentarele din 2016, înclinând în acest fel balanța în favoarea victoriei de proporții a PSD. Care acum face ce face din România.

Alianța USR PLUS și-a lansat duminică la Timișoara candidații la europarlamenare în fața membrilor de partid.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale