Constanţa: Autobuz avariat după ce a fost atacat în trafic cu pietre de un grup de copii

Constanţa: Autobuz avariat după ce a fost atacat în trafic cu pietre de un grup de copii

Un autobuz al CT Bus, aflat în trafic, a fost atacat cu pietre de un grup de copii, fiind spart unul dintre geamuri, în momentul respectiv în mijlocul de transport în comun aflându-se o femeie şi un copil, a informat marţi Primăria Constanţa.

"Viaţa călătorilor poate fi pusă în pericol de inconştienţa unora dintre noi. Un autobuz CT BUS care circula pe linia 2-43 a fost atacat cu pietre de un grup de copii neidentificaţi. Incidentul a avut loc seara trecută, în jurul orei 21,30, în zona staţiei Facultative pe sensul de mers spre Gară. Mai multe pietre au nimerit şi au spart un geam din stânga spate a mijlocului de transport în comun. O femeie şi un copil care se aflau în autobuz s-au speriat din cauza bubuiturilor", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de Primăria Constanţa.

Conform sursei citate, secvenţele au fost înregistrate de cele 8 camere de supraveghere din autobuz, iar făptaşii sunt căutaţi de poliţişti.

"Pe imaginile suprinse cu ajutorul aparaturii video moderne din autobuze se vede un grup de copii teribilişti, care se află lângă calea ferată şi aruncă cu pietre spre mijlocul de transport în comun. Şoferul încetineşte pentru a evalua pagubele, timp în care tinerii se fac nevăzuţi. Sesizaţi de reprezentanţii CT BUS, poliţiştii Secţiei 5 au ajuns imediat la faţa locului şi au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au desfăşurat evenimentele", a informat administraţia locală.

Municipalitatea a menţionat că acesta nu este singurul incident în care este implicat un mijloc de transport în comun.

"Astfel de evenimente au mai avut loc, unele dintre ele soldându-se cu rănirea călătorilor", se mai menţionează în comunicat. AGERPRES / (AS - autor: Nona Jalbă; editor: Marius Frăţilă, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa foto: primaria-constanta.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...