Constanţa: Focar de COVID-19 cu un caz de deces la sediul central al Gării CFR

Constanţa: Focar de COVID-19 cu un caz de deces la sediul central al Gării CFR

Autorităţile sanitare au declarat, luni, focar de COVID-19 după ce au fost confirmat un deces şi trei cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în rândul oficiantelor de la casa de bilete a Gării centrale CFR Constanţa, informează Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică (DJSP).

Potrivit directorului executiv al DJSP Constanţa, Cristina Schipor, o angajată din cadrul casei de bilete de la Gara CFR Constanţa a decedat din cauza COVID-19, la sfârşitul săptămânii trecute, iar alte trei angajate au fost confirmate cu noul coronavirus, în această situaţie fiind declarat focar cu virusul SARS-CoV-2 în incinta instituţiei.

"Specialiştii noştri au declanşat ancheta epidemiologică, dar din păcate pacientul 0 a decedat la sfârşitul săptămânii trecute şi acum medicii se ocupă de tratamentul celor trei angajate din cadrul Gării CFR Constanţa, iar infecţioniştii DSP stabilesc contactele pe care bolnavii le-au avut în cadrul familiei şi colegilor de serviciu'', a declarat Cristina Schipor.

De la debutul pandemiei, au fost diagnosticate cu COVID-19, în judeţul Constanta, 1.499 de persoane, 38 de pacienţi fiind declaraţi decedaţi. AGERPRES / (AS - autor: Dan Mihăescu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”