Controversatul templu al tigrilor din provincia thailandeză Kanchanaburi se va redeschide în câteva luni

Controversatul templu al tigrilor din provincia thailandeză Kanchanaburi se va redeschide în câteva luni

Templul tigrilor din provincia thailandeză Kanchanaburi se va redeschide în câteva luni ca grădină zoologică pe lângă templul propriu-zis, au confirmat vineri surse pentru DPA.

Templul tigrilor, în trecut o importantă atracție turistică situată la 125 de kilometri nord-vest de Bangkok, a fost închis de către autoritățile thailandeze în
iunie 2016, pe fondul acuzațiilor că animalele ar fi fost abuzate și traficate.

Vineri, site-ul local Khaosod a raportat că locația se va redeschide în luna martie, citând în acest sens un site local de turism, care făcea reclamă la un pachet turistic la templul tigrilor pentru suma de 10,550 bahți (302 dolari) disponibil din luna martie.

Cu toate acestea, după cum au confirmat un avocat care reprezintă templul și autoritățile thailandeze, redeschiderea va avea loc în cel puțin câteva luni.

"Este imposibil să se deschidă luna viitoare, deoarece construcția este doar în proporție de 80% completă", a declarat Saiyud Pengboonchu, avocatul care reprezintă templul.

Potrivit lui Saiyud, echipa de manageri de la noul zoo, situat la 2 kilometri distanță de locația inițială, nu este formată din reprezentanți ai templului — aspect față de care autoritățile rămân pe moment sceptice.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / Cinci motive pentru care litoralul românesc trebuie evitat cu orice preţ

2 „Ciorba a devenit un fel de caviar” / Turiștii, revoltați de prețurile care au explodat în Mamaia

3 Răsturnare de situație! Oana Mizil, agresată de Vanghelie din cauza acestui dobitoc?

4 Așa o fi?

5 Rozătoarele României