Coronavirus în România/89 de cazuri în total/30 de cazuri în București

Coronavirus în România/89 de cazuri în total/30 de cazuri în București

De astăzi încep să se agraveze lucrurile și în România/Avem deja două focare provocate de iresponsabili. De femeia din Hunedoara și de imbecilul de fost milițian din București pe care l-a luat pula târâș la 60 de ani. Cel mai probabil, aceste focare, care au atins și unități medicale, se vor extinde în următoarele zile. Ce este grav este faptul că aceste focare au afectat deja și vor afecta și personal medical, esențial în astfel de momente.

22:52 Cel de-al 89-lea caz este o femeie, 49 ani din Bihor, venită din Italia în data de 10.03, aflată în autoizolare.

22:06 Grupul de Comunicare Strategică anunţă încă două cazuri de coronavirus în România.

Caz 87 Femeie, 32 ani din județul Caraș-Severin, venită din Italia în data de 10.03, aflată în carantină în Caransebeș, confirmată pozitiv în 13.03.

Caz 88 Bărbat, 45 ani din București, venit din Londra în 9.03, internat astăzi cu febră, frisoane la Spitalul Victor Babeș București, confirmat pozitiv

21:47 Patru noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost anunțate vineri seara de autorități. Este vorba de doi bărbați și două femei din Timișoara și Lugoj, care au revenit din Italia și se află în carantină.

Care sunt ultimele cazuri anunțate vineri seara:

Caz 83 Barbat, 32 ani din Timișoara, venit din Italia in 12.03, aflat în carantină, confirmat în 13 martie
Caz 84 Femeie, 41 ani, din Timișoara, venită din Italia în 12.03, aflată în carantină, confirmată în 13 martie
Caz 85 Femeie, 33 ani, venită din Italia in 11.03, aflată în carantină la Lugoj, confirmată în 13 martie
Caz 86 Bărbat, 36 de ani, venit din Italia în 11.03, aflat în carantină în Lugoj, confirmat în 13 martie

20:38 Un nou caz de coronavirus a fost anunțat vineri seară. Este vorba de un tânăr de 20 de ani din Capitală. Bilanțul urcă la 82 de cazuri. Cele mai multe - 29 - sunt în București.

Pacientul este un tânăr de 20 de ani, din București, venit din Marea Britanie în 12 martie. Vineri s-a internat la Institutul Matei Bals și confirmat pozitiv la COVID-19.

19:21 Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, care a fost în contact cu senatorul Vergil Chițac, a primit rezultat negativ pentru coronavirus, a confirmat acesta pentru G4Media.

18:34 Un nou caz de coronavirus a fost anunțat vineri. Este vorba de o tânără de 26 de ani din Capitală. Bilanțul urcă la 81 de cazuri. Cele mai multe - 28 - sunt în București.

Este vorba despre o femeie de 26 de ani, din București, aflată în autoizolare din 9 martie. În prezent se află internată în Spitalul de boli infecțioase Victor Babeș.

18:13 Un nou caz de coronavirus a fost anunțat vineri. Este vorba de un bărbat de 26 de ani, venit din Italia în urmă cu o zi și care se află în carantină în Bușteni. Bilanțul total urcă la 80.

Tânărul a fost carantinat în ziua în care a venit din Italia, respectiv joi. Confirmarea infecției a venit vineri.

UPDATE Ora 16.53: Patru noi cazuri au fost confirmate, două în Brașov și două în Covasna.

Caz 76: Brașov, Bărbat, 44 ani care s- a întors în data de 11 .03.2020 din Boston și a fost internat cu simptomatologie specifică în data de 12.03.2020

Caz 77: Covasna, tânăra, 16 ani contact cu persoană pozitivă

Caz 78: Covasna, femeie, , 77 ani, contact cu o familie venită din Italia

Caz 79:Brasov, femeie, 51 ani, venită din Italia, aflată în carantină

15:58 Un medic, manager de spital, și un pacient al doctorului infectat de la Spitalul Gerota au fost confirmați vineri cu coronavirus. Bilanțul îmbolnăvirilor a ajuns la 75.

Grupul de comunicare strategică a anunțat că este vorba despre un medic în vârstă de 50 de ani, manager de spital, fără a da alte detalii. Cel de-al doilea caz confirmat vineri după-amiază este al unui bărbat de 62 de ani, pacient al medicului gastroenteorolog.

Medicul gastroenterolog este de la Spitalul Gerota și a fost infectat cu coronavirus de fostul polițist care a fost internat la unitatea medicală și a ascuns că se întorsese din Israel.

14:23 Haaretz: Institutul pentru Cercetări Biologice din Israel va anunța în câteva zile un vaccin anti-coronavirus

14:15 Adevărul iese la iveală! Primul caz de coronavirus din China ar fi apărut încă de la 17 noiembrie! Scârbele comuniste au infectat Planeta!

14:05 Inconștiență criminală!/Senatorul Vergil Chițac a fost adus fără izoletă la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, deși a fost confirmat pozitiv cu coronavirus

13:09 ULTIMA ORĂ/Și un deputat PNL ar fi fost infectat cu coronavirus

13:04 Băsescu: Trebuie declarată stare de urgență. Izolarea în mediul rural e o glumă. Statul trebuie să rechiziționeze hoteluri și școli pentru carantină

12:53 Senatorul Vergil Chițac, confirmat cu coronavirus, s-a întâlnit cu sute de femei musulmane de 8 martie

12:48 Informație/Măsuri speciale la cel mai înalt nivel al conducerii României/În acest moment nu există elemente care să producă disfuncționalități în gestionarea situației

12.04 Se autoizolează toți? Miercuri, președintele a luat deja contact cu Ludovic Orban. La fel și Mugur Isărescu și alți înalți oficiali

11:23 BREAKING Orban anunță că toți liderii PNL, inclusiv el, se autoizolează 14 zile după ce senatorul Virgil Chițac a fost infectat cu coronavirus. PNL nu merge la consultări la Cotroceni

11:10 Numărul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 70. Ultimele două cazuri sunt un bărbat și o femeie din Mehedinți.

Caz 69 și 70:
Bărbat, 26 de ani, din Mehedinți venit din Italia pe data de 12.03.2020.
Femeie, 52 de ani, din Mehedinți, contact cu bărbatul de 26 ani, venită din Italia 12.03.2020.
Ambele cazuri sunt carantinate la Mehedinți.

Constanța. Caz 65, 66, 67, 68
Toți cei 4 sunt în autoizolare acasă. Vor fi transportați la secția de boli infecțioase din Spitalul județean.
Bărbat, 57 ani
Bărbat, 51 ani, asistent personal
Bărbat, 34 ani, fiul bărbatului de 57 de ani
Femeie, 56 ani, soție a bărbatului de 57 de ani

11:03 BREAKING Senatorul PNL Vergil Chițac a fost confirmat cu coronavirus, la o zi după ce parlamentarul nega vehement informația, vorbind despre „isterie” și „o simplă răceală”/Senatorul a fost luni în Parlament

11:00 ULTIMA ORĂ/Șeful PNL Constanța susține că senatorul Chițac și soția lui au fost confirmați cu coronavirus/Bogdan Huțucă s-a autoizolat și el

10:49 Alte patru cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate în România, bilanțul îmbolnăvirilor ajungând la 68. Este vorba de trei bărbați și o femeie din Constanța.

10:45 Grav!/Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Brașov a demisionat după ce a spus că nu se înțelege cu medicii

10:34 Vlad Mixich: Vreți să nu se închidă complet marile orașe din România? Să nu fim loviți de o criză economică mai dură decât acum 10 ani? Depinde de FIECARE dintre noi

10:00 Cum vede un medic care tratează pacienți cu coronavirus situația din România: Am luat măsuri stricte înaintea celorlalți, nu am ratat startul. Stăm bine în comparație cu alte țări

08:39 13 dintre persoanele care au ost testate pozitiv cu coronavirus sunt contacte ale fostului ofițer MAI care a fost internat la Spitalul Gerota și a mințit că nu a fost plecat din țară. Printre persoanele afectate sunt soția, fiul și nora, colegi de serviciu ai acestora, dar și un medic de la Gerota. Din cele cinci cazuri confirmate vineri dimineață, patru au legătură cu fostul ofițer, care acum are și dosar penal.

08:26 5 noi cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost confirmate vineri dimineață în România. Bilanțul a ajuns la 64. Toate cele 5 noi cazuri sunt din București și sunt persoane care intraseră în contact cu alți pacienți din țara noastră diagnosticați cu virusul. În Bucureși, bilanțul a urcat la 24 de cazuri confirmate.
 
4 dintre cele 5 persoane infectate cu virusul au legătură cu bărbatul de 60 de ani, fost ofițer MAI, internat inițial la Spitalul Gerota, care a ascuns faptul că a călătorit în afara țării. Fostul ofițer MAI a transmis virusul către alte 13 persoane, în total.
 
Cele 5 noi cazuri sunt toate din București, unde bilanțul îmbolnăvirilor a ajuns la 24.
Caz 60- Bărbat, 39 ani, contact cu persoana care a călătorit în Germania.

Caz 61
 - Bărbat, 53 ani, contact ( coleg birou) cu membru din familia pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota.

Caz 62 - Femeie, 48 ani, contact, membru familie caz 61

Caz 63 - Tânără, 22 ani, contact, membru familie cu cazul 61.

Caz 64 - Tânăr, 23 ani, contact familie cu cazul 61.
Cazurile de coronavirus confirmate până acum în România:
1. Primul caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat în România pe 26 februarie. Este vorba de un tânăr de 25 de ani din Gorj, care intrase în contact cu un italian bolnav și care a fost declarat vindecat pe 29 februarie.
2. Cazurile 2 - 3 Pe 28 februarie, au fost confirmate alte două cazuri de infectare cu coronavirus în România. Este vorba despre o femeie de 38 de ani din Timișoara și un bărbat de 45 de ani din Maramureș. Ambii au călătorit recent în Italia. - declarată vindecată pe 5 martie.
4. Al patrulea caz de infecție cu coronavirus din România a fost confirmat pe 3 martie la Timișoara. Este vorba despre un bărbat de 47 de ani, care a călătorit în același avion cu femeia din Timișoara diagnosticată pe 28 februarie. - declarat vindecat pe 5 martie.
5. Pe 4 martie, a fost confirmat al cincilea caz de infectare cu coronavirus în România. Este vorba despre un adolescent de 16 ani, nepotul bărbatului de 47 de ani diagnosticat pe 3 martie cu infecție cu coronavirus.
6. Un al șaselea caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat în România, pe 4 martie. Un bărbat de 71 de ani din Suceava, care s-a întors din Lombardia, Italia, în data de 28 februarie și se afla în autoizolare.
7. O colegă de clasă a tânărului de 16 ani din Timișoara a fost confirmată pozitiv cu coronavirus pe 5 martie, fiind al șaptelea caz din România.
8. Al 8-lea caz de infecție cu noul coronavirus a fost confirmat pe 6 martie: un bărbat de 51 ani din Olt, care s-a întors din Italia. El a călătorit în același autocar cu bărbatul de 71 de ani din Suceava diagnosticat în urmă cu două zile cu coronavirus.
9. Un bărbat din Hunedoara este al nouălea caz confirmat cu coronavirus, pe 6 martie. El revenise în țară pe 26 februarie, din Bergamo.
10. Cazurile 10-13 au fost confirmate în 7 martie. Este vorba despre o adolescentă de 15 ani din Timișoara, care studiază în aceeași unitate de învățământ cu ceilalți doi tineri de 16 ani din Timișoara diagnosticați cu COVID-19.
11. O fată de 16 ani din Hunedoara, care a călătorit în același avion în imediata proximitate a bărbatului de 40 de ani din Hunedoara, a fost confirmată în cursul zilei de 6 martie cu infecție cu noul coronavirus.
12. Primul caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat în București, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 49 ani, care s-a întors din Italia (Roma) în 27 februarie.
13. Un bărbat de 72 ani din Galați, care a venit din Lombardia în 29 februarie.
14. O femeie de 42 de ani din Capitală, caz confirmat în 8 martie. Este una dintre persoanele apropiate care au intrat în contact cu bărbatul de 49 de ani din București confirmat pozitiv în 7 martie.
15. O femeie de 70 de ani din Mureș, caz confirmat în 8 martie.
16. O femeie de 73 de ani din Buzău, caz confirmat în 9 martie.
17. Un bărbat de 60 de ani din București, caz confirmat în 9 martie. El era internat din 5 martie la Spitalul de Urgență MAI Dimitrie Gerota pentru afecțiuni pulmonare. Ca urmare, a fost declanșată ancheta epidemiologică, în special din rândul personalului medical, și a fost dispusă restricționarea accesului în spital, dar și ieșirea persoanelor aflate în unitatea medicală. Pacientul, care este ofițer în rezervă al MAI, susține că nu a călătorit recent în niciun stat din zonele considerate de risc maxim.
18. Femeie, 31 ani, județul Ilfov, contact cu prietena bărbatului de 49 de ani, primul caz confirmat în București. Caz confirmat coronavirus pe 10 martie
19. Bărbat, 32 de ani, București,contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota. Caz confirmat coronavirus pe 10 martie
20. Femeie, 30 de ani, gravidă, București, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota. Femeia are stare generală bună. Caz confirmat coronavirus pe 10 martie
21. Copil, 3 ani, București, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota. Caz confirmat coronavirus pe 10 martie
22. Femeie, 36 de ani, București care s-a întors din data de 29 februarie din Israel, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Balș. Caz confirmat coronavirus pe 10 martie
23. Femeie, 35 ani, București care s-a întors din data de 29 februarie din Israel, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Balș. Caz confirmat coronavirus pe 10 martie
24. Bărbat, 34 ani, București, care s-a întors în data de 27 februarie 2020 din Londra, Marea Britanie, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Balș. Caz confirmat coronavirus pe 10 martie
25. Femeie de 41 de ani, din București, care s-a întors din Germania în 7 martie din Munchen, Germania. Caz confirmat coronavirus pe 10 martie
26. Bărbat de 57 de ani care s-a întors luni din Italia și se afla în carantină în Arad. Caz confirmat coronavirus pe 10 martie
27. Femeie de 26 de ani din Hunedoara. Caz confirmat coronavirus pe 10 martie
28. Tânăr de 37 de ani care este internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Reșița. Caz confirmat coronavirus pe 10 martie
29.Al 29-lea caz confirmat cu coronavirus este al unei femei de 47 de ani din București.
Cazurile 30-36 au fost confirmate în 11 martie. Este vorba despre un medic gastroenterolog la Spitalul Gerota din București care l-a îngrijit pe primul pacient confirmat cu coronavirus la acest spital, fostul politist în vârstă de 60 de ani care a infectat alte 5 persoane, au declarat surse medicale pentru HotNews.ro. Este primul medic infectat cu coronavirus în România. Al doilea pacient confirmat în 11 martie este un bărbat de 42 ani, confirmat în Iasi, revenit din Venetia în 2 martie. Al treilea pacient (cazul 32) este un bărbat în vârstă de 38 ani din Iași, care a intrat în contact un caz confirmat în Varșovia. Pacienții 33-35 sunt un bărbat de 55 ani din București, care a intrat în contact și el cu fostul polițist ce era internat la Spitalul Gerota, un bărbat de 31 de ani tot din București și o femeie de 53 de ani din Covasna, sosită în 8 martie din Italia, aflată în autoizolare. Cazul 36 - un bărbat din București, de 56 de ani, care a călătorit în Israel în perioada 22-29 februarie. Ieri noapte a prezentat simptome, starea de sănătate s-a agravat și a fost internat în ATI la Spitalul Victor Babeș.
37. A fost confirmat al 37-lea caz de infectare cu coronavirus. Este vorba de un barbat de 47 de ani, din București. Cazul a vost confirmat pe 11 martie.
38. O femeie de 54 de ani, contact direct al fostului ofiter MAI internat la Spitalul Gerota, este a 38-a persoană infectată cu coronavirus din România. Caz din București, 11 martie.
39. Al 39-lea caz confirmat de coronavirus este un bărbat de 52 de ani din Constanța, care susține că nu a călătorit și nu a intrat în contact cu o persoană infectată. Caz confimat pe 11 martie.
40-44 Este vorba de 5 bărbați de 22, 30, 34, 36 și 57 de ani veniți din Italia în data de 9.03.2020, care au fost carantinati în Arad imediat, la sosire. Cazurile au fost confirmate pe 11 martie.
45 Al 45-lea caz confirmat de coronavirus este un barbat, de 20 de ani din Iasi. A venit din Italia pe 10.03.2020 și a întrat în carantină la Satu Mare. Caz confirmat pe 11 martie.
46-47 Femeie, 63 de ani, contact cu femeia de 35 de ani care a călătorit în Israel și care s-a întors în România în data de 29 februarie. Barbat, 48 de ani cu domiciliul în București. Asimptomatic. Contact direct cu fiul pacientului care a fost internat la Spitalul Gerota.
48 O femeie de 20 de ani din București. Caz confirmat pe 12 martie.

49. O femeie de 45 de ani, venită din Italia și aflată în carantină în Arad. Caz confirmat pe 12 martie.

50. O femeie de 54 de ani din Neamț. Caz confirmat pe 12 martie.

51. Un tânăr de 21 de ani din județul Mureș. El este șofer de TIR și a călătorit în Italia. Caz confirmat pe 12 martie.

52. O femeie de 33 de ani care lucrează în Italia. Caz confirmat pe 12 martie.

53. Un bărbat de 53 ani din Covasna întors din Trentino, Italia. Caz confirmat pe 12 martie.

54-59. Șase cazuri confirmate la Hunedoara, în 12 martie. Cei 6 pacienți - între care 3 cadre medicale - au fost infectați de femeia din Petroșani care a plecat din izolarea la domiciliu și s-a plimbat o săptămână prin județ, timp în care s-a internat la două spitale, fără să spună că se întorsese dintr-o zonă roșie din Italia.

60. Bărbat, din București, 39 ani, contact cu persoana care a călătorit în Germania. Caz confirmat 13 martie

61 Bărbat, din București, 53 ani, contact ( coleg birou) cu membru din familia pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota.Caz confirmat 13 martie

62 Femeie, din București, 48 ani, contact, membru familie caz 61. Caz confirmat 13 martie

63 Tânără, din București, 22 ani, contact, membru familie cu cazul 61. Caz confirmat 13 martie

64 Tânăr, din București, 23 ani, contact familie cu cazul 61. Caz confirmat 13 martie
65 - 68 Trei bărbați și o femeie din Constanța au fost testați pozitiv pentru coronavirus, pe 13 martie. Este vorba despre senatorul Vergil Chițac, soția, fiul și asistentul său.
69-70 Un bărbat și o femeie din Mehedinți au fost depistați pozitiv la testul pentru coronavirus, pe 13 martie.
71-73 Trei femei din Timișoara în vârstă de 40, 50 și 33 de ani. Cazuri confirmatae în 13 martie
74-75 Un medic în vârstă de 50 de ani, manager de spital. Este vorba despre managerul Spitalului Gerota. Un bărbat de 62 de ani, pacient al medicului gastroenteorolog de la Gerota confirmat în 11 martie. Cazurile 74-75 au fost confirmate în 13 martie.
Caz 76: Brașov, Bărbat, 44 ani care s- a întors în data de 11 .03.2020 din Boston și a fost internat cu simptomatologie specifică în data de 12.03.2020

Caz 77: Covasna, tânăra, 16 ani contact cu persoană pozitivă

Caz 78: Covasna, femeie, , 77 ani, contact cu o familie venită din Italia

Caz 79:Brasov, femeie, 51 ani, venită din Italia, aflată în carantină
80. Un bărbat de 26 ani, din Prahova, venit din Italia în 12 martie și aflat în carantină la Bușteni din aceeași dată, caz confirmat în 13 martie.
81. O tânără de 26 de ani din București, caz confirmat în 13 martie.
82. Un tânăr de 20 de ani din București, venit din Marea Britanie. Caz confirmat în 13 martie.
Caz 83 Barbat, 32 ani din Timișoara, venit din Italia in 12.03, aflat în carantină, confirmat în 13 martie
Caz 84 Femeie, 41 ani, din Timișoara, venită din Italia în 12.03, aflată în carantină, confirmată în 13 martie
Caz 85 Femeie, 33 ani, venită din Italia in 11.03, aflată în carantină la Lugoj, confirmată în 13 martie
Caz 86 Bărbat, 36 de ani, venit din Italia în 11.03, aflat în carantină în Lugoj, confirmat în 13
martie
Caz 87 Femeie, 32 ani din județul Caraș-Severin, venită din Italia în data de 10.03, aflată în carantină în Caransebeș, confirmată pozitiv în 13.03.

Caz 88 Bărbat, 45 ani din București, venit din Londra în 9.03, internat astăzi cu febră, frisoane la Spitalul Victor Babeș București, confirmat pozitiv
Cel de-al 89-lea caz este o femeie, 49 ani din Bihor, venită din Italia în data de 10.03, aflată în autoizolare.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 ULTIMA ORĂ Un general american anunță că Rusia ia în considerare capitularea în războiul împotriva Ucrainei

3 CTP / „Juriul de la Chișinău a acordat zero puncte României. Ce ziceți de asta?”

4 Aviația tactică a Rusiei a dispărut din Ucraina. De ce oare?

5 Notă internă strict secretă a FSB: Agenții ruși „cred că Putin este bolnav în faza terminală”