Coronavirus/A început manipularea? Deși numărul morților a trecut de 2000 și cazurile din afara Chinei s-au înmulțit îngrijorător, știrile care se dau sunt pozitive!

Coronavirus/A început manipularea? Deși numărul morților a trecut de 2000 și cazurile din afara Chinei s-au înmulțit îngrijorător, știrile care se dau sunt pozitive!

A început manipularea? Deși numărul morților a trecut de 2000 și cazurile din afara Chinei s-au înmulțit îngrijorător, știrile care se dau sunt pozitive! 

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a purtat discuţii cu giganţii hi-tech ce controlează internetul şi social media pentru a opri răspândirea „dezinformării” despre coronavirusul Wuhan, în ciuda faptului că unele lucruri care în momentul izbucnirii crizei în Wuhan erau considerate teorii conspiraţioniste s-au dovedit adevărate.

Întâlnirea a fost organizată de OMS, dar găzduită de Facebook în campusul său Menlo Park din California. Au participat reprezentanţi ai companiilor Amazon, Twilio, Dropbox, Google, Verizon, Salesforce, Twitter, youtube, Airbnb, Kinsa şi Mapbox.

INTERACTIV - Răspândirea cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus:
---
China continentală a înregistrat, marți, 1.749 de cazuri noi de infecții cu noul coronavirus, a anunțat, miercuri, Comisia Națională de Sănătate a țării, citată de Reuters.

Numărul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus, în China continentală, a ajuns la 74.185.

Trendul descendent al îmbolnăvirilor, început luni, a continuat și în cursul zilei de marți când a fost raportat cel mai mic număr din 29 ianuarie încoace.

Autoritățile chineze anunță că 136 de persoane au murit, marți, iar numărul deceselor înregistrate până acum în China continentală a ajuns la 2.004.

În provincia Hubei, epicentrul focarului de COVID-19, au fost raportate 132 de decese noi, dintre acestea, 116 fiind în orașul Wuhan, potrivit Mediafax.

Coronavirus, studiu: boala ar fi benignă în 80% din cazuri

Pneumonia Covid-19 se dovedește benignă în patru cazuri din cinci și mortală în numai 2,3% din cazuri, potrivit unui studiu vast făcut în China pe mai mult de 70.000 de persoane. Boala apărută în decembrie la Wuhan (centru) a contaminat peste 72.000 de persoane, din care aproape 1.900 mortal, potrivit La Tribune de Geneva, citat de Rador.
Centrul chinez de control și prevenție a maladiilor a făcut un studiu care se referă la 72.314 de cazuri confirmate, suspecți, diagnosticați clinic și asimptomatici de pneumonie virală constatate din 11 februarie. Este vorba de cel mai mare studiu făcut de la începutul epidemiei.
Iată principalele concluzii ale studiului publicat de Jurnalul chinez de epidemiologie
* Vârsta a treia în situație de risc.
* Maladia este benignă în 80.9% din cazuri, “gravă” în 13,8% din cazuri și “critică" în 4,7% din cazuri.
* Persoanele în vârstă de peste 80 de ani au cel mai mare grad de risc, cu o rată a mortalității de 14,8%.
* Pacienții deja afectați de boli cardiovasculare sunt cei mai amenințați de un final fatal, înaintea diabeticilor sau persoanelor care suferă de maladii respiratorii cornice sau de hipertensiune.
* Nu s-a înregistrat niciun deces la copii sub 10 ani, chiar dacă cel puțin doi nou-născuți au fost contaminați în pântecul mamei.
* Până la 39 de ani, rata mortalității rămâne foarte scăzută, de 0,2%, apoi crește cu vârsta.
* Bărbații sunt mai expuși decât femeile unui sfârșit fatal (2,8% față de 1,7%).

Priviți, presa americană independentă continuă să publice imagini cu adevărul din China:

Feb. 16 - TWELVE DEAD BODIES on three city blocks in China as Virus Spreads
 
channel image
Hal Turner Radio Show
Published Yesterday 
 
This thirty second video taken by a scooter driver in China, reveals more than TWELVE Dead Bodies within about three city blocks, in China today. Full Story at:
Https://HalTurnerRadioShow.com
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”