Cosmin Dorobanţu (FSNAP): Domnul Cîţu a răspuns solicitărilor noastre; ne va susţine revendicările în cadrul coaliţiei

Cosmin Dorobanţu (FSNAP): Domnul Cîţu a răspuns solicitărilor noastre; ne va susţine revendicările în cadrul coaliţiei

Preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP), Cosmin Dorobanţu, a declarat luni, după întâlnirea de la Senat cu Florin Cîţu, preşedintele Camerei superioare a Parlamentului, că liderul liberal şi-a arătat disponibilitatea de a susţine în cadrul coaliţiei revendicările FSNAP.



"Domnul Cîţu a răspuns solicitărilor noastre, a zis că ne va susţine mâine în cadrul coaliţiei în ceea ce priveşte revendicările noastre legate de aplicarea integrală a legii salarizării unitare, cu condiţia să fie aplicată pentru întreg sectorul bugetar. Noi am venit aici să avem aprobarea domniei sale de a discuta cu miniştrii de resort, astfel încât să găsească cu ministrul de Finanţe soluţii tehnice pentru punerea în aplicarea a salarizării unitare şi a legii pensiilor (...). Cert este că îşi arată sprijinul ca lider politic, mai departe va discuta în coaliţie mâine cu domnul Ciolacu şi cu domnul Kelemen Hunor", a precizat Dorobanţu.

Dorobanţu a adăugat că FSNAP solicită aplicarea integrală a salarizării unitare şi să se aplice "nediscriminatoriu, să actualizeze pensiile militare de stat". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...