Covasna: Femeie din Mexic, amendată pentru şedere ilegală în România

Covasna: Femeie din Mexic, amendată pentru şedere ilegală în România

O tânără din Mexic a fost amendată cu 400 de lei pentru şedere ilegală pe teritoriul României, informează Biroul pentru Imigrări al judeţului Covasna.

Potrivit unui comunicat de presă, remis marţi AGERPRES, femeia în vârstă de 33 de ani a fost depistată în urma unei acţiuni pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor pe raza judeţului Covasna, a fost amendată, dar nu a putut fi scoasă în afara graniţei, întrucât este căsătorită cu un cetăţean român.

"Cu această ocazie a fost depistată o tânără din Mexic, în vârstă de 33 ani, care a intrat legal pe teritoriul României în baza paşaportului şi a acordului de desfiinţare a regimului de viză pentru cetăţenii mexicani, însă la expirarea perioadei de şedere nu a părăsit ţara şi nici nu a făcut demersuri de obţinere a permisului de şedere. Ca urmare a celor constatate, tânără a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 400 lei şi, întrucât este membru de familie a unui cetăţean român, a fost îndrumată să se prezinte la sediului Biroului pentru Imigrări al judeţului Covasna cu documentele necesare pentru reglementarea situaţiei sale juridice", se arată în comunicat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...