CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile/Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!

CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile/Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!

Premierul Florin Cîțu le-a transmis liderilor PNL din țară că va rămâne la Palatul Victoria în fruntea unui guvern minoritar, dacă USR PLUS nu va reface coaliția de dreapta, susțin surse politice pentru ziare.com. Liderii din #echipacastigatoare si-au împărțit deja funcțiile în Parlament, în guvern și în partid.

Alina Gorghiu urmează să devină președintele Senatului, funcție la care râvnește dintotdeauna. Anca Dragu urmează să fie debarcată cu sprijinul PSD.

Florin Roman ar vrea șefia Camerei Deputaților. În cazul în care va pierde alegerile interne, Ludovic Orban va demisiona de la președinția Camerei Deputaților și va rămâne simplu parlamentar.

Dan Vîlceanu, mâna dreaptă a premierului Florin Cîțu, în prezent ministru de Finanțe și ministru interimar al Transporturilor, va ocupa și funcția de secretar general al PNL, susțin sursele citate.

Lucian Bode își dorește cu ardoare ministerul Transporturilor. Prin urmare, premierul Florin Cîțu încearcă să-l “transfere” de la Interne, iar la MAI să numească un titular acceptat și de PSD. Fără voturile PSD, schimbările din guvern nu pot trece de filtrul Parlamentului.

Nelu Tătaru ar putea reveni la Ministerul Sănătății, fiind într-o relație caldă cu liderii PSD. Și Victor Costache, în prezent consilier al premierului Cîțu, e o variantă pentru Ministerul Sănătății, având și el relații bune cu PSD. “Problema lui Costache e apropierea de tabăra greșită din PSD. El e prieten cu Streinu Cercel și cu Firea, nu cu Ciolacu și Rafila”, susțin surse politice pentru Ziare.com.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Scârboasă șobolănime mai colcăie la vârful acestei țări!

3 Zvon / Râcă mare în PSD după ce l-au prins pe Dîncu jucând la două capete

4 Idiotul ăsta ar trebui interzis în spitalele din România! / Mama anti vaccinistului Răzvan Constantinescu este „…

5 Gastronomia sexuală din Evul Mediu / Tinerele imprimau pîinea cu labiile