CUTREMUR/În 2012, DNA, Parchetul și DIICOT l-au avut în GHEARE pe Condrea/Hexi Pharma dar au ÎNCHIS CAZUL fără ca măcar să-l AUDIEZE!

CUTREMUR/În 2012, DNA, Parchetul și DIICOT l-au avut în GHEARE pe Condrea/Hexi Pharma dar au ÎNCHIS CAZUL fără ca măcar să-l AUDIEZE!

Risc Seismic

Detalii șocante ies la iveală în scandalul dezinfectanților diluați folosiți în spitale. Jurnalistul Cătălin Tolontan face noi dezvăluiri cutremurătoare în cadrul anchetei care a arătat cum se folosesc în spitalele din România dezinfectanți cu o concentrație mult mai scăzută decât cea legală. 

Acum 4 ani, DNA a pasat către Parchet un denunț privind patru licitații trucate de spitale la achiziția de dezinfectanți. Trei erau cîștigate de Hexi Pharma. În 2014, Parchetul a deschis urmărirea penală, dar mai apoi a clasat dosarul fără audieri! În martie 2016, Parchetul a primit o altă plîngere penală contra lui Condrea, care doarme de atunci la DIICOT, scrie Cătălin Tolontan pe blogul său. 

Procurorii anticorupție au avut pe masă, în 2012, un dosar detaliat cu patru licitații trucate pentru antiseptice.

Spitalele erau: Elias, Sf. Ioan, Călărași și Institutul pentru protecția mamei și copilului.

DNA a transmis dosarul la Parchetul Judecătoriei Sectorului 2, care inițial a deschis urmărirea penală și, în 2014, a închis-o fără să cerceteze nimic!

În acel timp, Dan Condrea era băgat în diluare de dezinfectanți în 350 de spitale, afaceri transfrontaliere, firme off-shore și returnări fictive de TVA.

Patronul Hexi Pharma n-a fost chemat de procurori nici măcar pentru o declarație!

Un alt dosar stă neatins din martie 2016 la DIICOT, dus de un om care reclamă ”infracțiunile lui Condrea” din anul 2008, fără să fie ascultat de nimeni.

Citește articolul INTEGRAL pe Tolo.ro




Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…