Cuvintele sunt de prisos...

Cuvintele sunt de prisos...

Fotograful timişorean Răzvan Vitionescu a surprins imagini ireale cu un câmp de maci, lângă Timişoara. Fotograful susţine că de 10 ani de cand face fotografii nu a văzut atâţia maci la un loc.

Imagini de basm surprinse pe un câmp de lângă Timişoara de fotograful timişorean Răzvan Vitionescu. „Macii au invadat cu totul Banatul! De 10 ani de când sunt fotograf nu am văzut atâţia maci la un loc!”, a scris Răzvan Vitionescu, pe Facebook. Imaginile au devenit virale pe internet, postarea fiind distribuită de 5.300 de ori. De asemenea, postarea a strâns peste 5.600 de like-uri.

„Încântător. Nimic pe lumea asta nu se compară cu frumuseţile naturii dăruite de Dumnezeu!”, a comentat unul dintre internauţi. „Te rog să nu dezvălui locaţia! Este magic, trebuie să rămână aşa...fără invazie”, a reacţionat un alt comentator. „Frumos. Ştiu unde este. După Sânandrei. Şi eu eram prin zonă ieri!!”, a scris Adrian, într-unul dintre comentarii. 

La începutul anului, fotograful Răzvan Vitionescu a achiziţionat un super teleobiectiv Sigma 150-600 mm pentru a surprinde cât mai bine munţii care se pot zări din Timişoara. „Vreau să documentez cât mai bine munţii din ţara noastră, dar şi peisaje urbane şi rurale, portrete, siluete la lumina lunii, cam tot ce ţine de fotografie de peisaj artistic şi de portret”, a spunea Razvan Vitionescu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

3 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

4 Cine era colonelul iranian Sayyad Khodaye, asasinat duminică în fața casei sale din Teheran

5 Revoltă în marina rusă? / Mai mulți marinari au trimis o scrisoare către Putin și Șoigu, refuzând să lupte în Ucraina