Dâmboviţa: Doctor ginecolog de la Spitalul Judeţean Târgovişte, prins când lua mită pentru a face o cezariană

Dâmboviţa: Doctor ginecolog de la Spitalul Judeţean Târgovişte, prins când lua mită pentru a face o cezariană

Un doctor pensionar cu contract de prestări servicii la Spitalul Judeţean Târgovişte a fost prins în flagrant când lua mită pentru a face o cezariană, a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, Camelia Matei.

Flagrantul a avut loc miercuri, iar medicul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi trimis în instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Familia pacientei a fost cea care a reclamat faptul că doctorul a cerut bani pentru a face cezariana. Surse din anchetă susţin că doctorul a cerut iniţial 1.750 de lei şi a fost prins primind 1.400 de lei.

Procurorii cercetează în continuare faptele, iar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru luare de mită.

În legătură cu acest subiect a scris joi, pe Facebook , şi deputatul USR Emanuel Ungureanu.

"Medicul i-a pretins bani soţului, şpaga trebuia dată după intervenţie şi a fost împărţită ulterior între ginecolog, anestezist şi o asistentă de la sală. Medicii şi asistentele din spital au reacţionat prompt împotriva victimei şpăgarilor, colegial, frumos, nu? Citiţi cu atenţie mesajul celui care a avut curajul să denunţe faptul că i s-au pretins bani pentru ca soţia să nască în condiţii bune. '(...) este o problemă foarte gravă din punctul meu de vedere cu soţia mea la spital, de dimineaţă la ora 6,30 o asistentă şi nu prea voia să îi facă tratamentul pe motiv că 'l-a aranjat pe doctor', iar acum 30 de minute a venit un domn doctor ginecolog Tomescu, a întrebat-o dacă ea e .... iar când a ieşit din salon a înjurat-o de toate alea'", spune Ungureanu, care precizează că l-a sfătuit pe cel care i-a scris să îl denunţe pe doctor la DGA. AGERPRES / (A - autor: Cornelia Dumitru, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...