Dăncilă, noi declarații de vacă analfabetă! Asta crede în continuare, la fel ca Gâdea, că toți românii sunt cretini!

Dăncilă, noi declarații de vacă analfabetă! Asta crede în continuare, la fel ca Gâdea, că toți românii sunt cretini!

Dăncilă, noi declarații de vacă analfabetă! Asta crede în continuare, la fel ca Gâdea, că toți românii sunt cretini! Președintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a declarat luni, la finalul Biroului Permanent al partidului, că PSD ar trebui să aibă o conducere colectivă pentru ca deciziile să nu mai fie luate de un singur om, ca pe vremea lui Liviu Dragnea, ci de forurile statutare ale partidului.

”Nu am vorbit despre candidaturi la șefia PSD, dar eu sper să avem mai mulți candidați. Eu cred că nu e bine să avem candidat unic (…) Viitorul președinte al PSD trebuie să fie un om echilibrat, să își asculte colegii, să se consulte permanent cu colegii. Decizia nu trebuie să o ia președintele, ci forurile statutare. Dacă decizia e bună, să fie toți lăudați, dacă decizia e proastă, să și-o asume toți. Să fie o conducere colectivă”, a declartat Dăncilă.

”Nu aș vrea să-l judec pe Liviu Dragnea, dar aș vrea să schimb modul de lucru. Nu aș vrea ca decizia să fi eluată de un sinngur om, ci de forurile statutare (…) Nu am făcut o analiză a modului în care a condus partidul Liviu Dragnea și nici nu am de gând să fac”, a mai spus ea.

Întrebată de ce nu a demisionat din funcția de premier după rezultatul dezastruos de la europarlamentare, Dăncilă a spus că este un om responsabil.

”Pentru mine înseamnă foarte mult votul cetățenilor, a fost un vot masiv în 2016 pentru PSD. Eu ca premier nu am voie să-mi dezamăgesc colegii și cetățenii. Eu nu vreau să repet ce au făcut alții, sa las partidul într-o situație neplăcută prin demisie”, a susținut Viorica Dăncilă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia