De ce cere o americancă un milion de dolari după o partidă de sex în mașină

De ce cere o americancă un milion de dolari după o partidă de sex în mașină

Reclamele de la asiguratorul GEICO nu promit nimănui că-i va da un milion de dolari pentru că s-a infectat cu virusul papiloma uman (HPV) făcând sex în mașină. Dar, conform unui articol din American Bar Association (ABA) Journal, o femeie „i-a cerut un milion lui GEICO” după o partidă de sex în automobil care i-a lăsat mai multe urme decât o amprentă a volanului, scrie Forbes .

Documente din 4 octombrie de la un tribunal din Kansas folosesc inițialele M.O. pentru femeie și M.B. pentru persoana care a condus-o pe bancheta din spate, ca să spunem așa. M.B. era proprietarul unui Hyundai Genesis care a servit drept pat de ocazie. Partidele dintre M.O. și M.B. au început în noiembrie-decembrie 2017 și au inclus sex neprotejat în mașină. În acest caz, „neprotejat” nu înseamnă fără asigurare auto. M.B. avea două polițe de asigurări de la GEICO. Una era o poliță de asigurare Kansas Family pentru un Hyundai Genesis. Celalaltă era o poliță-umbrelă, adică una pentru răspundere personală care acoperea situații neprevăzute de asigurarea auto, nu asigurare pentru umbrele pierdute.

Conform documentelor de la tribunalul din Kansas despre cazul GEICO vs M.O. vs M.B., M.O. a pretins că M.B. nu i-a spus despre diagnosticul său cu HPV și nici nu a folosit protecție în momentele cele mai intime. M.B. pretinde însă că i-a spus lui M.O. „în trei ocazii diferite că a fost diagnosticat cu cancer de gât HPV-pozitiv.”

Cu toate acestea, M.O. a fost diagnosticată cu HPV anogenital la un examen ginecologic de rutină în decembrie 2018. Documentul de la tribunal specifică: „Ea a aflat ulterior că a contractat virusul de la M.B.”

În vreme ce sexul în mașină prezintă riscul de a avea un schimbător de viteze înfipt undeva, nu este limpede cum poate aduce un risc sporit de HPV. De obicei se poate lua HPV de la un contact fizic intim direct cu o persoană purtătoare, nu de la o mașină. Cu alte cuvinte, dacă vă întrebați cum se poate lua HPV călărind o mașină, este important de precizat ce vreți să spuneți cu „călărind”. HPV trăiește în celulele epiteliale de la suprafața vulvei, vaginului, cervixului, penisului, ca și în gură sau gât. Nu auzi des pe cineva spunând că vrea să facă sex, dar evitând să folosească acele părți ale corpului.

Există, însă, alte metode de protecție. Întrebarea „ai vreo asigurare auto?” nu face parte dintre acestea. Există altele pentru potențialul partener și istoria sa de boli cu transmitere sexuală. Dacă trebuie să întrebi „Cum spuneai că te cheamă?” după sex, înseamnă că probabil nu te-ai informat destul înainte de eveniment.
Decât să puneți întrebări, faceți vaccinul HPV când sunteți eligibili. Centrul pentru Controlul Bolilor (CDC) recomandă vârsta de 11 sau 12 ani. Dacă ați trecut de această vârstă, se poate face până la 26 de ani.

Dar cum a fost implicată o companie de asigurări în această poveste? Se pare că pe 25 februarie 2021 M.O. a trimis o scrisoare la GEICO care spunea: „Aceasta este Petiția care va fi formulată împotriva asiguratului vostru [M.O.]. În prealabil, am fost autorizați să facem o ultimă tentativă de a soluționa pretențiile [lui M.O.] de la asigurat în limită de un milion de dolari. Vă rugăm să ne spuneți.” Încheierea cu „Vă rugăm să ne spuneți” este interesantă. Nu e ca și cum ar scrie „Hei, vom avea crenvurști și Netflix peste weekend, sunteți interesați? Vă rugăm să ne spuneți”.

GEICO a replicat că polița sa de asigurare nu acoperă o asemenea situație. O mașină poate avea impact asupra cuiva astfel încât să facă persoana să accepte sex în automobil, dar nu este același lucru cu impactul fizic al mașinii asupra persoanei. Mai mult, compania a punctat că M.O. și M.B. au mai făcut sex și în alte locuri, nu doar în mașină. Deci este greu de spus cu precizie când s-a infectat M.O..

Nu este limpede cum se vor finaliza pretențiile între M.B., M.O. și GEICO. Un singur lucru este sigur. GEICO poate oferi „Servicii reale, economii reale” cum spune reclama ei, dar nu contați pe nicio asigurare auto să vă protejeze de HPV. Luați măsuri reale de protecție, iar vaccinul este cea mai sigură.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski