Denise Rifai a vorbit despre legătura cu Dan Bittman, după ce artistul i-a dat un inel

Denise Rifai a vorbit despre legătura cu Dan Bittman, după ce artistul i-a dat un inel

Denise Rifai a vorbit despre legătura dintre ea și Dan Bittman, după ce artistul i-a oferit un inel în emisiunea pe care o prezintă la Kanal D. Ulterior s-a speculat că cei doi ar avea o relație amoroasă, după ce prezentatoare a fost văzută purtându-l de mai multe ori.

Denise Rifai a vorbit în cadrul unui interviu pentru Revista VIVA! despre momentul cu Dan Bittman din emisiunea sa. Gestul făcut de artist a stârnit multe semne de întrebare în rândul telespectatorilor. Dan Bittman i-a dăruit vedetei de la Kanal D un inel, iar ea îl poartă și în ziua de astăzi. Denise Rifai a fost întrebat dacă artistul e genul de bărbat pe care i-ar plăcea să-l aibă alături.

„M-a surprins gestul, care a fost unul spontan. Îl apreciez pe Dan Bittman. E un tip natural şi original, iar gestul lui m-a onorat. Foarte faină atitudinea şi iată că, deşi această ediţie a fost difuzată acum mult timp, energia ei încă este prezentă în viaţa noastră, încă se vorbeşte despre acest gest al lui Dan Bittman cu inelul lui. Vorbind acum despre inelul mare care este inima lui, hahaha, ar putea fi el bărbatul acela, dacă eu aş fi Stăpâna Inelelor! (râde)”, a declarat prezentatoarea.

Denise Rifai a spus dacă crede în destin și dacă a fost vreodată convinsă că ce îi este destinat a fost deja scris.

„Cred într-un amestec între destin şi ceea ce construieşti şi alegi. Cred în spirite care continuă să evolueze şi cred că, odată ce învăţăm din greşeli sau situaţii, nu ne mai întâlnim cu ele. Continuăm să ne întâlnim cu anumite situaţii până învăţăm lecţia. Cred că în toată această călătorie există acest liber arbitru care te îndepărtează sau te apropie, mai mult sau mai puţin, de drumul şi destinul tău.

Cred şi că omul îşi face viaţa lui prin deciziile pe care le ia. Unii se încăpăţânează să nu înţeleagă, alţii înţeleg şi, dacă greşesc la un moment dat, se repliază şi schimbă ceva în comportamentul lor. Cred mult în evoluţie, în faptul că trebuie să fim atenţi la noi şi să simţim ce ni se întâmplă, de ce ni se întâmplă, care este povaţa pentru noi. Sunt o tipă meditativă, mă înconjor de oameni asemenea, sunt liniştită şi profundă”, a mărturisit Denise Rifai.

În cadrul interviului, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” a spus ce planuri are pentrul anul următor și care este cea mai mare dorință a sa.

„Dorinţele ni le spunem în gând, i le spunem lui Dumnezeu şi ne rugăm pentru ele. Ce îmi doresc, la nivel general, pentru anul ce vine este să reuşesc să îmi aşez şi mai mult calea aceasta spre publicul meu, pentru că este marea mea onoare să văd cât de mult mă iubesc oamenii şi este marea mea responsabilitate să îi ţin aproape de mine, să mă las lor şi să fiu foarte aproape de ei.

Mă încarcă foarte mult faptul că munca mea este primită atât de bine de către cei de acasă. Îmi dă o energie fantastică şi sunt foarte recunoscătoare pentru asta. Îmi doresc, aşadar, să am o autostradă către inima publicului meu, să mi-o asfaltez şi anul viitor. Şi îmi doresc să fim sănătoşi. Eu cred foarte mult că orice e de rezolvat în viaţa asta cât suntem în ea. Putem materializa orice dorim, dar să fim sănătoşi. Asta e tot ce îmi doresc”, a declarat vedeta.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante