DICTATURĂ Titlu la Antena 3: Liviu Dragnea acordă subvenții pentru agricultori.

DICTATURĂ Titlu la Antena 3: Liviu Dragnea acordă subvenții pentru agricultori.

DICTATURĂ Titlu la Antena 3: Liviu Dragnea acordă subvenții pentru agricultori: „Cei care vor ieși cu roșiile după 1 mai vor primi subvenția de 4.000 de euro”.

Pe față, oameni buni! Pe față ni se spune cine conduce Guvernul, ministerele, totul! Cică suntem în UE, că trăim într-o țară cu o constituție democratică. Aici am ajuns, oameni buni!

Cum relatează Antena 3:

Liviu Dragnea acordă subvenții pentru agricultori: „Cei care vor ieși cu roșiile după 1 mai vor primi subvenția de 4.000 de euro”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, prezent la Giurgiu, a transmis un mesaj pentru agricultori. 

„Programul de tomate prevede 3000 de euro subvenție pentru mia de metri pătrați. Am anunțat ce înseamă extinderea acestui program. Vom acorda subvenție pentru achiziționarea de centrale termice pentru a putea acoperi și lunile de iarnă, și pentru solarii și pentru sere. Cei care vor ieși cu roșiile în perioada 1 decembrie-1 mai vor primi subvenția de 6.000 de euro. Cei care vor ieși cu roșiile după 1 mai vor primi subvenția de 4.000 de euro, nu 3.000 de euro, deci se mărește. 

Programul se extinde și pentru încă șase soiuri de legume: ardei gras, ardei iute, ardei capia, gogoșari, castraveți și vinete. Se va acorda 1.000 de euro. În acest an, termenul până la care sunt așteptați să vină cu cele două tone de producție se prelungește până la 15 iunie pentru ca niciun legumicultor să nu piardă această subvenție. Vom avea șanse din ce în ce mai mari să mâncăm românește”, a spus liderul PSD. 

„Programul „Roșia românească” a făcut ca în doi ani de zile să apară în plus 90.000 de tone de roșii românești. Încă mai avem potențial. Anul acesta sigur vor fi peste 100.000 de tone de roșii românești în magazine”, a mai spus Dragnea. Citește și:

populare
astăzi

1 Ploi, grindină și vijelii anunțate de meteorologi. Județele care intră sub cod portocaliu

2 O avea chiloți pe ea?

3 El este trădătorul reținut de DIICOT pentru spionaj în favoarea Rusiei

4 DNA anunță oficial care este „faza” cu Coldea

5 Reacția categorică a lui Gică Hagi, după ce Ianis a fost scos la vânzare de Rangers