DNA: 47 de inculpați au fost condamnați definitiv în luna mai în dosarele de corupție

DNA: 47 de inculpați au fost condamnați definitiv în luna mai în dosarele de corupție

Direcția Națională Anticorupție informează că au fost condamnați definitiv, în luna mai, 47 inculpați în dosarele de corupție.

"În cursul lunii mai 2017, în dosare de corupție instrumentate de DNA au rămas definitive 29 hotărâri judecătorești prin care au fost condamnați 47 inculpați, între care: un președinte consiliu județean, un primar municipiu, 6 directori în cadrul unor instituții publice (un director al Regiei Autonome — Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat, un director al Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, un director în cadrul Direcției Serviciilor de Navigație Aeriană Baia Mare, un director executiv al Casei Județene de Pensii Suceava, un director la Direcția Licențe din cadrul Autorității Rutiere Române București, un director în cadrul Direcției Publice de Protecție Socială Târgu-Jiu), un ofițer de poliție judiciară, un subofițer jandarm, un inspector antifraudă, 4 consilieri în cadrul instituțiilor publice", se arată într-un comunicat al DNA transmis joi AGERPRES.

Pedepsele dispuse de judecători față de cei 47 inculpați variază între 10 ani închisoare și 1 an și 2 luni cu amânare.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...