DNA a cumpărat echipamente IT în valoare totală de aproape 2,5 milioane de lei, fără TVA

DNA a cumpărat echipamente IT în valoare totală de aproape 2,5 milioane de lei, fără TVA

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a achiziționat, printr-o procedură de licitație deschisă, echipamente IT în valoare totală de 2.486.273,1 lei, fără TVA, potrivit unui anunț publicat joi în SEAP.

Anunțul implică încheierea unor contracte de achiziții publice și vizează cumpărarea de "echipamente IT — servere, echipamente stocare, stații de lucru, stații de lucru mobile, switch-uri, scanere, stații de achiziție date, stații de analiză date, copiere date".

În acest sens, au fost atribuite mai multe contracte pe 13 octombrie și 20 octombrie.

Un contract de furnizare echipamente IT a fost atribuit societății Trend Import Export din București, valoarea totală finală a acestuia fiind de 283.520,50 de lei, fără TVA, un altul Docentris SA din Capitală (969.500 de lei, fără TVA), iar altul Webspot SRL din București (100.760 de lei, fără TVA).

De asemenea, au fost atribuite contracte societăților Elsaco Solutions SRL din Botoșani (31.640 de lei, fără TVA), Pro Sys SRL din București (307.400 de lei, fără TVA), 2Net Computer SRL din Brașov (521.607,60 de lei, fără TVA) și Alfasoft SA din Cluj-Napoca (271.845 de lei, fără TVA).

Criteriul de atribuire a contractelor a fost prețul cel mai scăzut, iar principalele modalități de finanțare și plată sunt reprezentate de bugetul de stat.

Locul principal de livrare a acestor echipamente este sediul DNA din strada Știrbei Vodă, numărul 79-81, București, se mai arată în anunțul citat.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea prezintă una dintre schemele prin care s-a devalizat România

2 Ce șanse mai sunt să fie amânate alegerile parlamentare din 6 decembrie / De ce a aruncat președintele pisica pe…

3 Trendul din sondaje: PNL începe să scadă, PSD, staționar / USR PLUS e pe creștere, Pro România se scufundă

4 Cine este „Barosanul”? România, într-un document al unei jurnaliste de investigații legat de afacerile dubioas…

5 Mulțumită, Firea anunță că 3,3 milioane lei dați de UE pentru batrânii din cămine sunt gestionați de Iftene, u…