DNA: Marcel Ghirosa, fost comisar-șef la Serviciul Rutier din IPJ Bihor, trimis în judecată

DNA: Marcel Ghirosa, fost comisar-șef la Serviciul Rutier din IPJ Bihor, trimis în judecată

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul teritorial Oradea l-au trimis în judecată, în stare de arest la domiciliu, pe Marcel Ghirosa, la data faptei comisar șef în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor - Serviciul Rutier, în dosarul în care este acuzat de luare de mită în formă continuată.

Conform rechizitoriului întocmit de anchetatori, în perioada 28 decembrie 2016 — 4 ianuarie 2017, Marcel Ghirosa, în mod repetat, ar fi pretins și ar fi primit de la o persoană cercetată pentru comiterea unui accident de circulație cu victime (martor în cauză) suma totală de 600 lei (primită în două tranșe).

Banii respectivi ar fi fost pretinși și primiți de ofițerul de poliție în legătură cu îndeplinirea atribuțiilor sale de serviciu, respectiv pentru restituirea către martor a permisului de conducere ridicat în urma producerii evenimentului rutier și pentru soluționarea favorabilă a tuturor aspectelor rezultate din producerea accidentului de circulație, inclusiv în sensul propunerii unei soluții de clasare a cauzei penale, se arată într-un comunicat al DNA transmis vineri AGERPRES.

În cauză s-a dispus instituirea măsurii sechestrului asigurător asupra sumei de 200 lei, pe care Marcel Ghirosa a pus-o la dispoziția organelor de urmărire penală.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Bihor, cu propunere de a se menține măsura preventivă dispusă.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijinul Direcției Generale Anticorupție.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”