Dragnea: E foarte bine că FRF şi-a ales conducerea cu votul masiv al cluburilor de futsal şi de fotbal feminin

Dragnea: E foarte bine că FRF şi-a ales conducerea cu votul masiv al cluburilor de futsal şi de fotbal feminin

Liviu Dragnea a afirmat miercuri, la Piteşti, că un rol important în alegerea conducerii Federaţiei Române de Fotbal (FRF) l-au avut cluburile de futsal şi de fotbal feminin.

Preşedintele PSD a respins, totodată, informaţiile vehiculate în spaţiul public privind susţinerea pe care i-ar fi acordat-o lui Ionuţ Lupescu pentru preluarea şefiei FRF.

"M-aţi văzut pe mine public, undeva, să spun că susţin pe unul sau altul? (...) Dar foarte bine că a ieşit domnul Burleanu, e foarte bine că Federaţia Română de Fotbal şi-a ales conducerea cu votul masiv al cluburilor de futsal, al cluburilor de fotbal feminin (...) şi cred că avem un viitor foarte luminos în fotbal, eu abia aştept să văd că avem rezultate bune", a declarat Dragnea în cadrul unei conferinţe de presă.

Preşedintele în exerciţiu al FRF, Răzvan Burleanu (33 de ani), a câştigat un nou mandat încă din primul tur de scrutin, el fiind votat de 168 dintre cei 254 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală de alegeri desfăşurată la Casa Fotbalului.

Principalul său contracandidat, Ionuţ Lupescu, component al "generaţiei de aur", a obţinut doar 78 dintre voturile preşedinţilor de cluburi şi ai Asociaţiilor Judeţene. Pe locul trei s-a clasat fostul fotbalist Marcel Puşcaş, cu 8 voturi, iar pe cel de-al patrulea, Ilie Drăgan, fost lector al Şcolii Federale de Antrenori, care nu a strâns niciun sufragiu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...