Dragnea: Hellvig şi Iohannis îl bagă pe Rareş Bogdan în curtea PNL ca să ia partidul

Preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, a afirmat duminică, la Conferinţa extraordinară a organizaţiei judeţene a PSD Călăraşi, că Eduard Helvig şi preşedintele Klaus Iohannis sunt cei care îl susţin pe realizatorul de emisiuni la Realitatea TV, Rareş Bogdan, pentru a intra în Partidul Naţional Liberal (PNL).

"PNL, partid istoric, puternic, căruia îl bagă acum în curte Hellvig şi Iohannis pe domnul Rareş Bogdan, ca să le ia şi partidul. Acum îi întreb pe domnul Rareş Bogdan şi pe domnul Hellvig: Aţi făcut cumva vacanţe împreună? Întreb, nu că ar fi vreo legătură între SRI, Realitatea, SRI-Rareş Bogdan-Iohannis", a susţinut Dragnea.

Acesta a adăugat că, în contextul alegerilor europarlamentare, "este pentru prima dată în istoria politicii româneşti" când a văzut o alăturare pe un afiş între PNL şi o "doamnă procuror".

"Am mai văzut la PNL un lucru extraordinar, este prima dată în istoria politicii româneşti, am văzut că s-a pus pe afiş cu o doamnă procuror. Nu ştiu dacă este o asumare publică, fără echivoc, a politizării şi a acelei structuri de Parchet. Şi anume faptul că au fost în permanenţă împreună. Un partid politic cu DNA-ul au fost împreună", a mai susţinut Dragnea.

Liderul social-democrat a precizat că PSD trebuie să trimită în Parlamentul European oameni "curajoşi" şi nu parlamentari care să înjure de acolo România, pentru că "aşa le spune Iohannis şi stăpânii săi".

"Să ne gândim ce votăm, ce vrem noi de la parlamentarii noştri. Vrem să fie momâi, nu, vrem să fie oameni curajoşi, da, vrem să fie patrioţi, să aibă curaj şi să vorbească acolo despre şi pentru România, pentru că e ţara lor, sau vrem să avem nişte parlamentari care de acolo să înjure România, să voteze împotriva României şi să nu aibă niciun fel de apăsare pentru această ţară. De ce? Pentru că aşa le spun Iohannis şi stăpânii lui", a declarat Dragnea. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Președintele pregătește din umbră o mutare care poate îngropa definitiv PSD

2 O să aveți un șoc când veți afla cine sunt...

3 Un erou în locul lui Arafat?

4 În afacerea „10 august 2018” a venit și vremea decontării vinovățiilor individuale

5 Citiți asta! Securitatea n-a murit!

recomandări

Te ia DNA: Sorin Tilihoi

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Așa arată un cotlet de porc cu sos de pătrunjel și capere