Dragnea: Premierul a avut o prestaţie foarte bună la Bruxelles; a avut discuţii serioase

Dragnea: Premierul a avut o prestaţie foarte bună la Bruxelles; a avut discuţii serioase

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat joi că premierul Viorica Dăncilă a avut o prestaţie foarte bună la Bruxelles, susţinând că majoritatea celor cu care s-a întâlnit prim-ministrul au înţeles că "în România adevărul este altul" şi nu cel "prins în materiale mincinoase şi manipulatoare" transmise Parlamentului European.

"Doamna prim-ministru a avut o prestaţie foarte bună la Bruxelles. Din fericire, eu am putut să ştiu ce s-a întâmplat acolo la toate întâlnirile din Grupul social-democrat. A avut discuţii serioase cu toţi cei cu care s-a văzut şi eu cred că majoritatea celor cu care s-a întâlnit au înţeles totuşi că în România adevărul este altul decât cel care este prins în toate materialele mincinoase şi manipulatoare din ultima perioadă, care au fost transmise în permanenţă în Parlamentul European", a afirmat Dragnea, întrebat, la Parlament, în legătură cu vizita la Bruxelles a premierului.

Viorica Dăncilă a efectuat, marţi şi miercuri, o vizită de lucru la Bruxelles, unde a avut întrevederi cu reprezentanţi ai grupurilor politice din Parlamentul European, înaintea dezbaterii despre România care va avea loc săptămâna viitoare în PE. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”