Ea este asistenta care a murit după ce-a luat o „pastilă” la un chef de Crăciun

Ea este asistenta care a murit după ce-a luat o „pastilă” la un chef de Crăciun

Noi detalii în cazul morții suspecte a Simonei Caraiman, tânăra de 21 de ani decedată în Galați după petrecerea de Crăciun. Se pare că fata ar fi consumat droguri înainte de deces, relateză spynews.ro .

simona tanara murit galati

Simona Caraiman era asistentă. A murit după petrecerea de Crăciun

  • Fata lucra în București la un cabinet stomatologic
  • Toată lumea e șocată de moartea sa

Asistenta medicală de 21 de ani din București, Simona Caraiman, le-ar fi spus polițiștilor ce s-a întâmplat cu ea, cu doar câteva minute înainte de a muri.

Tânăra, originară din Galați, a venit acasă în Ajunul Crăciunului, după care a decis să plece la o petrecere alături de prietenii săi, amici pe care părinții nu îi știau, din câte spun ei.

Ce substanțe interzise a consumat Simona Caraiman, asistenta de 21 de ani moartă în Galați

„La acea petrecere s-au consumat cantităţi mari de droguri. Spre dimineaţă, Simonei i s-a facut rău şi cineva ar fi luat-o de acolo şi a plimbat-o cu maşina prin comune ore bune până când sărmana fată şi-a pierdut viaţa. În cele din urmă, cineva la care ar fi ajuns în final acasă a sunat la 112. Părinţii fetei habar nu aveau ce se întâmplă cu fata lor, fiind anuntaţi de poliţia locală din Iveşti de tragedie”, a spus un tânăr care a dorit să rămână anonim, potrivit ziaruldeiasi.ro

Surse din anchetă spun că tânăra a apucat să le zică însă polițiștilor că a luat o jumătate de pastilă de drog, după care le-a spus că de fapt ar fi luat una întreagă.

Ulterior acesteia i s-a făcut rău fără a mai apuca să le zică și ce fel de substanță era cea consumată.

Simona lucra ca asistentă medicală în București

Simona Caraiman absolvise în București o școală postliceală sanitară și în momentul de față lucra ca asistentă la un cabinet stomatologic.

Toți o cunosc pe tânăra ca fiind foarte cuminte, mereu la locul ei și care să nu fie implicată în anturaje dubioase. Acum cu toții sunt șocați de vestea care a venit în ziua de Crăciun.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale