Ea este asistenta care a murit după ce-a luat o „pastilă” la un chef de Crăciun

Ea este asistenta care a murit după ce-a luat o „pastilă” la un chef de Crăciun

Noi detalii în cazul morții suspecte a Simonei Caraiman, tânăra de 21 de ani decedată în Galați după petrecerea de Crăciun. Se pare că fata ar fi consumat droguri înainte de deces, relateză spynews.ro.

simona tanara murit galati

Simona Caraiman era asistentă. A murit după petrecerea de Crăciun

  • Fata lucra în București la un cabinet stomatologic
  • Toată lumea e șocată de moartea sa

Asistenta medicală de 21 de ani din București, Simona Caraiman, le-ar fi spus polițiștilor ce s-a întâmplat cu ea, cu doar câteva minute înainte de a muri.

Tânăra, originară din Galați, a venit acasă în Ajunul Crăciunului, după care a decis să plece la o petrecere alături de prietenii săi, amici pe care părinții nu îi știau, din câte spun ei.

Ce substanțe interzise a consumat Simona Caraiman, asistenta de 21 de ani moartă în Galați

„La acea petrecere s-au consumat cantităţi mari de droguri. Spre dimineaţă, Simonei i s-a facut rău şi cineva ar fi luat-o de acolo şi a plimbat-o cu maşina prin comune ore bune până când sărmana fată şi-a pierdut viaţa. În cele din urmă, cineva la care ar fi ajuns în final acasă a sunat la 112. Părinţii fetei habar nu aveau ce se întâmplă cu fata lor, fiind anuntaţi de poliţia locală din Iveşti de tragedie”, a spus un tânăr care a dorit să rămână anonim, potrivit ziaruldeiasi.ro

Surse din anchetă spun că tânăra a apucat să le zică însă polițiștilor că a luat o jumătate de pastilă de drog, după care le-a spus că de fapt ar fi luat una întreagă.

Ulterior acesteia i s-a făcut rău fără a mai apuca să le zică și ce fel de substanță era cea consumată.

Simona lucra ca asistentă medicală în București

Simona Caraiman absolvise în București o școală postliceală sanitară și în momentul de față lucra ca asistentă la un cabinet stomatologic.

Toți o cunosc pe tânăra ca fiind foarte cuminte, mereu la locul ei și care să nu fie implicată în anturaje dubioase. Acum cu toții sunt șocați de vestea care a venit în ziua de Crăciun.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

3 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!

4 Previziunile lui George Friedman pentru următorii 10 ani: Se ridică Polonia și Turcia

5 Ioan T. Morar / „Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat...”